Ma, kakav odlazak, ostaje u Bajernu do kraja ugovora!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.04.2020.
22:16
Izvor: Sportske.net

Iako se pominjao njegov odlazak, jasno je da do njega neće doći.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Ako ste imali dilemu, više ne treba da je imate.

Havi Martinez će i naredne sezone nositi dres Bajerna iz Minhena, a tako će biti sve do isteka njegovog ugovora.

"Pogledajte koliko puta sam igrao kod novog trenera kada sam bio spreman 80, 90%. Trener mi je rekao da je veoma srećan sa mnom i da ima planove sa mnom", rekao je Martinez.

"Za mene je sada važno da igramo ponovo i da završimo sezonu na najbolji mogući način. Ono što znam jeste da računaju na mene u Bajernu. U Nemačkoj ne postoje izlazne klauzule. Ako vam kažu da ne idete nigde, onda ne idete nigde. Bavarci imaju poslednju reč", rekao je Martinez.

Njegov ugovor traje do juna 2021. godine.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 23.04.2020
00:55

Odličan igrač, drago mi je sto ostaje. Treba nam jedan igrač njegovih karakteristika. Imaće Bajern prejaku sredinu sledeće godine: Tiago, Kimih, Gorecka, Martinez, Miler, Arangiz, verovatno Haverc ➕ Kizans i Fajn iz omladinskog pogona. Upamekano, Sane, Dest, Haverc (čak i ne mora sada da dodje, može i sledećeg leta) i rezervni špic (Dzontan Dejvid npr. ) i to bi bilo to.

avatar
Karambol
Thursday, 23.04.2020
00:42

Jos bolje ako nece otici jer uvek je dobro imati jednog ovako iskusnog igraca u ekipi koji gine za dres kao sto je Havi Martinez,a pri tome nije ni nesto bas mator,u septembru puni 32 god..

avatar
Südkurve München
Wednesday, 22.04.2020
23:03

Havi Martinez je meni omiljeni spanski fudbaler, ginuo je za dres Bayerna, steta zbog povrede, a bio bi najbolji def. vezni igrac na svetu