Mbapeov sukob sa navijačima, nokaut u pregovorima?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.03.2020.
14:28
Izvor: Sportske.net

Fanovi Parižana optužuju mladog igrača da ima strah od pobede.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGE
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGE

Povezane vesti

Kilijan Mbape nije u dobrim odnosima sa napadačima. Naime, optužuju ga da samo misli na sebe i Real, da ucenjuje klub, da se ne trudi dovoljno.

Istina, nije jedini na "optužnici", posle loše partije protiv Bordoa, najvatreniji navijači su istakli transparent "Kumbuare, Đino i Rai su bili duh pobede, Nejmar, Silva i Mbape, bojite se pobede"?

Naravno ovo je aluzija na nekadašnje zvezde i ikone tima...

Mbape smatra da navijači preteruju, da ga nikada nisu u potpunosti prihvatili, on im je odgovorio na Instagramu, kontrapitanjem, "Plašim se da pobeđujem", pa ćemo videti na kakav će tretman naići u sledećem meču.

Inače, razgovori sa PSŽ oko novog ugovora ne napreduju, Real čeka, neće se mešati, mada očekuju da, ako ugovor ne bude produžen do leta, Parižani će još godinu zadržati Mbapea, a onda ga u leto prodati za 100 miliona evra, kako bi napunili kasu, ali i izbegli da za dve godine ode kao slobodan igrač.

Baner


Navodno, PSŽ nudi više od 40 miliona evra Mbapeu, odnosno da postane najplaćeniji na svetu, a Real je spreman da pojača tu ponudu u leto 2021. kada će biti prostora jer nameravaju da se oslobode Ramosa, Bejla i još nekoliko igrača sa visokim primanjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke