Meksikanci: "Ostvarili smo cilj, ostavili smo srce na terenu!"

Autor: Beta Beta
utorak 24.06.2014.
09:06
Izvor: Beta

Razumljivo, u taboru meksičke reprezentacije vlada apsolutno zadovoljstvo pobedom nad Hrvatskom i plasmanom u narednu rundu.

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Selektor Meksika Migel Erera ocenio je da se njegovi igrači nisu slomili pod pritiskom i da su odradili sjajan posao u pobedi (3:1) u ponedeljak uveče nad Hrvatskom na Svetskom prvenstvu.

"Ono što smo hteli to smo i ostvarili, došli smo do važne pobede, hvala navijačima na podršci i nadam se da ćemo ih još uveseljavati. Ne znam čemu se svi čude što se nismo slomili pod pritiskom, pričali smo na terenu, tamo gde je i najvažnije. Momci su odradili sjajan posao", rekao je Erera, preneli su hrvatski mediji.

Fudbaleri Meksika plasirali su se u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto su u poslednjem meču u Grupi A u Resifeu pobedili Hrvatsku sa 3:1.

Erera je napomenuo da je ovo jedan od srećnijih dana u njegovom životu, ali i da se nada da će uskoro biti još srećnijih.

Kapitan Meksika Rafael Markes je naveo da su on i saigrači ostavili srce na terenu.

"Ostavili smo srce na terenu, na pravi način smo odigrali utakmicu, ali idemo korak po korak i gledamo samo prema sledećoj utakmici. Cilj je da pokažemo isti nivo igre", kazao je Markes.

Meksiko će u osmini finala igrati protiv Holandije, koja je osvojila prvo mesto u Grupi B, dok će Brazil igrati sa Čileom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke