Mesi i rekordi, da li će "pozlatiti" i klupu?

Autor: Stefan Matić
sreda 10.02.2021.
12:27
Izvor: Sportske.net

Kapiten pokazao da Barsa jednostavno ne može bez njega.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Leo Mesi je najzaslužniji što je njegova Barsa nastavila pobedničku seriju u La Ligi. 

Omaleni Argentinac je u početku meč sa Betisom gledao sa klupe, Andalužani su imali vođstvo od 38. minuta golom Iglesijasa. Sve se promenilo u 57. minutu, naravno Mesi je ušao na teren. 

Argentinac je dva minuta kasnije doneo izjednačenje, njegova Barsa je proigrala i stigla do preokreta i slavlja od 3:2. A Mesi je stigao na prag rušenja novog rekorda. 

Kapiten Barselone je drugi na listi po broju golova postignutih po ulasku sa klupe u Primeri. Mesi ima 27 golova, legendarni Hulio Salinas ima jedan više. Salinas je bivši igrač Bilbaa, Atletiko Madrida, Barselone i Deportiva. 

Videćemo kakve su Kumanove namere, ali treba očekivati da već tokom ove sezone Mesi upiše još jedan rekord u svoju prepunu rubriku dostignuća. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Wednesday, 10.02.2021
15:00

Ahaha, takav 'rekord' je samo za izlizanog, nikako za Messija. Za razliku od najveće prevare u istoriji sporta koji živi i trči po travnatim terenima samo za ovakve 'rekode' i izmišljene nagrade Messi je ozbiljan fudbaler i to veoma dobar. Još uvek ima šta da pokaže na terenima i da bude vrlo bitan za ekipu, sasvim dovoljno da se niko ne pita da li je igrao ako nije postigao gol, tako da mu ovakvi 'rekordi' baš ništa ne znače.