Mesi prekinuo agoniju, slavila Barsa!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.12.2020.
22:51
Izvor: Sportske.net

Ekipa Barselone je uspela da savlada Levante na svom terenu golom Lionela Mesija.

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Barselona je pobedila i to je vest, nakon dosta mučenja u duelu sa Levanteom, domaći su golom Lionela Mesija u finišu susreta uzeli sva tri boda.

Počelo je šansom Levantea, igrao se 12. minut utakmice, tada je De Frutos šutirao u Ter Štegena koji je bio dobro postavljen, veoma dobra šansa za goste.

Na drugoj strani Fernandez je pokazivao dobre reflekse, odbranio je kasnije i jedan udarac Grizmana.

Dobro su igrali gosti, jedna od boljih njihovih partija ove sezone, a Grizman je nastavio da igra zadaje muke protivniku.

Barsa je tek u poslednjoj četvrtini susreta počela da steže obruč oko gola, i onda gol u 76. minutu meča. Oduzeli su igrači sredine terena Barselone loptu protivniku, De Jong je prosledio do Mesija, ovaj je rutinski savladao golmana za pobedu.
Inače, za goste je igrao Nemanja Radoja od 68. minuta.

Ovom pobedom Barselona je prišla vrhu, od vodećeg Atletika i Sosijedada ima 9 bodova manje.




   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Monday, 14.12.2020
08:34

Rekoh li ja da je trener lud , covjek 100 % lud ... na Camp Nou u fazi utakmice kad Barsa daje gol , umjesto da napadne jos jace , da zavrsi posao , jer se moze desiti da primis gol ... on vadi napdace , uvodi stopere , ZATVARA LIK UTAKMICU NA CAM NOU PROTIV LEVANTEA , kod rezultata 1-0 ... SMJENAAA DANAS , ODMAH OTJERATI BAGRU , ODMAH RAZJURITI TO I ZAVRSITI PRICU !

avatar
Mirjevac
Monday, 14.12.2020
00:59

Kuman je i danas pokazao da je jako los trener, covek nagomilao ofanzivne igrace jedan ispred drugog i jedan drugome smetaju, ali on to ne vidi! Umesto da igra poziciju 4, 3, 3 i da igraci budu rasporedjeni, on igra poziciju 4, 2, 3, 1, ova trojka napred se gomilaju sa onim izbacenim igracem, umesto da budu rasporedjeni on ih gomila, zato barci lose ide! Kuman i dalje forsira starog Busketsa a ima odlicna dva mlada vezna, Riki Pujdja i Anela, ali on forsira stare Busketsa i Pjanica, koji su slabi i spori! Sa ovakvom taktikom i igrom, mislim da Barca nema sanse da nesto osvoji, zato Kumana sto pre treba promeniti i dovesti dobrog trenera!

avatar
NeOs
Monday, 14.12.2020
00:28

Koje mucenje pa to je neverovatno haha 🤣 Messijeva sebicnost izgleda kostace ih dosta bodova. Blamaza se nastavlja.

avatar
Don Andres
Sunday, 13.12.2020
23:57

nevjerovatno koliko je zivosti i energije pedri unio. to je njegova pozicija. jos samo da se upari sa pudjom i nema brige. danas za divno cudo de jong bio izuzetan. brz, konkretan, dosta prodora. i ovaj kuman je mag zaista, brani 1-0 protiv levantea kuci. sta li ocekuje da mu se desi u ligi sampiona kad naleti na bajern ili liverpul ( :

avatar
LUZERPOOOL
Monday, 14.12.2020
01:32

Liverpul? hahahahaha

avatar
P. S.
Sunday, 13.12.2020
23:54

Kao što sam i napisao danas, u komentaru koji će biti objavljen za 4-5 dana, gledaćemo što se Barse tiče reprizu igre protiv Kadiza i mnogih drugih protivnika, a rezultat će zavisiti od Levantea. To smo i gledali, Levante je bio zadovoljan bodom računajući da će do njega lako stići jer im nije bio nikakav problem da zatvore sredinu i da se prelako brane od nazovimo napada Barse. Ipak Barsa je uspela na silu da postigne taj jedan gol i to je bio prvi i poslednji šut u gol nekoga od igrača Barse, a da lopta nije išla pravo u golmana. Naravno odbrana tih 1:0 do kraja utakmice je još nešto što se očekivalo od Barse. Drama u finišu i mučno osvojena 3 boda.

avatar
Bádr Hari
Sunday, 13.12.2020
23:54

Konačno da jedan od milion šuteva mog idola Messija uđu u gol. Valjda zato što nije branio mlađani Buffon,mada je i Aitor Fernandez vrhunski golman kada igra protiv mog idola Messija. :D