Milan preboleo poraz od Juventusa, Torino rešen za 11 minuta!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 09.01.2021.
22:46
Izvor: Sportske.net

Rosoneri ponovo na pobedničkoj putanji.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Milana vratili su se na pobednički kolosek nakon ovonedeljnog poraza od Juventusa pošto su u 17. kola slavili na San Siru protiv Torina sa 2:0.

Strelci golova za tim Stefana Piolija bili su sjajni Rafael Leao u 25. minutu, kojem nije bilo teško da nakon asistencije Brahama Dijaza savlada iskusnog Salvatorea Sirigua.

Prednost je u 36. minutu udvostručnio Frank Kesi preciznim udarcem sa penala koji je predhodno načinjen nad Brahamom Dijazom.

Torino je uzvratio u 43. minutu kada je Rikardo Rodrigez iz slobodnog udarca pogodio prečku, a priliku da već na poluvremenu sve reši propustio je u nadoknadi vremena Kesi čiji udarac je Sirigu lako ukrotio.

Prvo veće uzbuđenje u nastavku viđeno je kada je Sandro Tonali srušio protivničkog igrača u kaznenom prostoru Milana, ali je posle konsultacije VAR-a odlučeno da se ne svira faul.

Do kraja meča Milan je sačuvao prednost stečenu iz prvog poluvremena pa će kraj 17 kola sigurno dočekati na liderskoj poziciji u najgorem slučaju sa jednim bodom više od Intera što će biti ako "neroazuri" u nedelju slave u derbiju protiv Rome.

Sa druge strane, Torino je prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza i sada sa istim broj bodova kao Parma (12) zauzima pretposlednje mesto na tabeli, ali sa svega dva boda manje od sigurne zone.

Tim srpskog reprezentativca Saše Lukića, koji je za "bikove" odigrao ceo meč, sastaće se u narednom kolu sa Specijom, dok će Milan putovati na Sardiniju ekipi Kaljarija.

Vredi istaći da se u tim Milana vratio Zlatan Ibrahimović nakon jednoipomesečne pauze. Šveđanin je u igri proveo poslednjih pet minuta ušavši umesto Leaa.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 10.01.2021
09:41

Ibrakadabra 💪💪💪

avatar
scofield
Sunday, 10.01.2021
04:58
avatar
Montenegrino10
Sunday, 10.01.2021
01:55

Odličan Milan, s obziron na to koliko igrača nedostaje i na umor pojedinih igrača. Prvi put da imamo neke vajde od Đampaola. 😂 Ovaj Kjaer je Ubica, mislim ako dovedemo još jednog dobrog centralnog beka, da će prije Romanjoli morati da se bori za mjesto u prvom timu nego The Danish Wall! 😉

avatar
Leito74
Sunday, 10.01.2021
00:14

Bravo.. FORZA MILAN

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 09.01.2021
23:57

Znaci pobeda intera sutra, takav je to klub koji samo zna da juri, ko ker za tockovima ali kada treba prestici onda corak

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 09.01.2021
23:50

🔴❤😍⚫

avatar
lol (NewProfile)
Saturday, 09.01.2021
23:49

Rutinska pobeda i veoma bitna posle poraza protiv Juventusa. Lepa akcija kod prvog gola, cist penal kao suza, s druge strane opravdano ponisten penal Torinu. Ne moze utakmica da prodje a da se neko ne povredi, srecom vracaju se polako, prvo Ibra a valjda ce i Benaser. Vreme je da Milan dovede Belotija.

avatar
crno-crveno
Sunday, 10.01.2021
08:25

Iskreno za ovu sezono i ne treba napadac ibra i leao dovoljni tu je i colombo za rotaciju i sa udje sa klupe.
Leao ce bude zver, brz ume sa loptom malo jos iskustva i bice top napafac. Colombo ima potencijal i drugaci je tip od lea ako malo jos napreduje imao bi milan raznovrsan napad za dugo vremena.