Navijači su rekli svoje - Ovo je "drim tim" Mundijala!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 23.07.2014.
14:16
Izvor: Sportske.net

U anketi na zvaničnom sajtu FIFA, navijači su od 27. juna do 13. jula mogli da glasaju za najbolje fudbalere na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Brazilu. Rezultati su objavljeni, i mnogi se neće složiti sa ovim izborom.

Twitter: FIFAWorldCup
Twitter: FIFAWorldCup

Povezane vesti

Navijači širom svetu su učestvovali u glasanju i ujedno u nagradnoj igri. Najsrećniji su dobili Sony Xperia Z1, a ostali se moraju zadovoljiti činjenicom da su učestvovali u pravljenju ovog "drim tima".

U timu su: Manuel Nojer, David Luiz, Mats Humels, Marselo, Tijago Silva, Anhel Di Marija, Hames Rodrigez, Toni Kros, Lionel Mesi, Tomas Miler i Nejmar, a za najboljeg trenera proglašen je Joakim Lev.

Odmah upada u oko puno reprezentativaca Brazila, čak četvorica, a Svetski prvaci, koji su ih razbili u polufinalu, imaju takođe samo četiri igrača.

To bi se moglo objasniti činjenicom da je glasanje počelo već 27. juna, pre tog neslavnog izlaska Brazila sa turnira, a Nejmarove i Silvine partije su do tog trenutka i bile na najvišem mogućem nivou, i mnogi navijači Brazila smatraju da bi polufinale sa Nemcima mnogo drugačije izgledalo da su njih dvojica bili na terenu.

Takođe, upada u oči nedostatak desnog beka, ali ovo je zvanično tim od igrača koji su dobili najviše glasova. Iskreno čudi što se Lam, koji je od kako je premešten na poziciju beka igrao sjajno, nije našao u timu.

Šta mislite o ovome?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke