Parolo ima način kako da zadrži Imobilea!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 30.06.2018.
21:15
Izvor: Sportske.net

Lacio pokušava da zadrži svoje glavne igrače za narednu sezonu.

Epa/Alessandro Di Meo
Epa/Alessandro Di Meo

Povezane vesti

Marko Parolo, tridesettrogodišnji igrač Lacija je dao vrlo opširan intervju u kome govori o svojim saigračima.

Lacio je bio samo par minuta od igranja u Ligi šampiona naredne sezone, ali su u finišu utakmice izgubili sa 3:2 od Intera i prepustili upravo Interu mesto u Ligi šampiona.

Felipe Anderson pregovara sa Vest Hemom, dok su za našeg Sergeja zainteresovani Juventus, Mančester junajted i Real Madrid.

Parolo je govorio u superlativima o našem reprezentativcu.

"On je vrlo jak i dosta je napredovao u Italiji, ali ono što je činjenica, to je da on može da bude još jači", započeo je kapiten Lacija.

"Biće vrlo teško da ga zadržimo, ali ukoliko ostane u Laciju, ja ću biti presrećan", dodao je Parolo kada je pričao o našem Segeju.

Takođe, jedno od pitanja je bilo šta misli o mogućnosti da Imobile pređe u Milan.

"On ne sme da me napusti, on je moje rame na koje mogu da se oslonim uvek, on je moj partner u zločinu. Mislim da neće da napusti Lacio, u suprotnom ja ću da ga kidnapujem i da ga vratim kući, a zatim bih ga zaključao unutra!", izjavio je vezista Lacija.

Koliko je Imobile bitan za Lacio govori njegova statistika u ovom klubu. Naime, on je 88 utakmica u svim takmičenjima za Lacio postigao čak 67 golova! Prošle sezone je delio prvo mesto za najboljeg strelca u Seriji A zajedno sa Ikardijem, obojica su postigli po 29 golova. Teško bi bilo nadoknaditi njegov odlazak.

Parolo je prokomentarisao i svog novog saigrača.

"On je polivalentan igrać koji može da igra na više pozicija. On je odlično pojačanje i definitivno će nam pomoći dosta", govorio je Marko o Beriši, koji je danas bio na medicinskim pregledima i koji će potpisati za Lacio u transferu vrednom 7,5 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke