PL - Gracijano Pele MVP 31. kola

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 21.03.2016.
17:42
Izvor: Sportske.net

Robusni napadač Sautemptona bio je inicijator preoketa protiv Liverpula i stoga mu je pripalo zvanje najboljeg igrača 31. kola u izboru sajta 'WhoScored.com'.

Beta/AP Photo/Daniel Hambury, PA
Beta/AP Photo/Daniel Hambury, PA

Povezane vesti

Italijan je postigao jedan gol i dva namestio Sadiju Maneu u pobedi nad Liverpulom na 'Sent Merizu' na utakmici u kojoj su 'Redsi' imali dva gola prednosti nakon prvi 45 minuta.

U idealnom timu 31. kola Premijer lige Peleu društvou napadu pravi najbolji strelac u dosadašnjem toku sezone, Hari Kejn, koji je sa dva brza gola trasirao pobedu Totenhema nad Bornmautom na 'Vajt Harjt Lejnu'. Maruks Rašford, momak koji je rešio mačesterski derbi je 'izvisio' za mesto.

Vezni red čine Fransis Kokelan iz Arenala, čovek koji je postavio rekord po broju prekinutih akcija rivala na utakmici protiv Evertona na 'Gudisonu', zatom Džonatan Voters iz Stouka, koji je po vokaciji inače napadač i koji je u pobedi nad Votfordom u gostima upisao po gol i asustenciju, te Gana iz 'pokojne' Aston Vile i Musa Sisoko iz Njukasla. Nije bilo mesta za spasioca Čelsija Seska Fabregasa, dvostrukog strelca protiv Vest Hema.

U poslednjoj liniji ove idelane ekipe su Kajl Voker iz Totenhema, asistent kod prvog gola Harija Kejna protiv Bornmuta, junak pobede Svonsija nad Vilom Federiko Fernandez, Tim Klose iz Noriča, koji je sjajno komandovao odbranom 'Kanarinaca' u pobedi nad Vest Bromom u Birmingemu, i levi bek Lestera Kristjan Fuks.

Mesto među stativama dobio je Kasper Šmajhel. Danac je sačuvao mrežu 'Lisica' na gostovanju u južnom Londonu Kristal Palasu, odakle je lider golom Mareza odneo ceo plen.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke