Pogba opet van tima, razbesneo Junajted!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 31.12.2019.
21:06
Izvor: Sportske.net

Neće ga biti u derbiju, ukrcao se u avion za Francusku...

EFE/PETER POWELL
EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba frustrira Mančester Junajted. On je saopštio da nije spreman da posle duge pauze nije spreman da ni posle Barnlija bude u timu u sutrašnjem derbiju protiv Arsenala.

Francuz je odsustvovao tri meseca, razgnevio navijače zbog činjenice da je viđan kako u Majamiju i Dubaiju, iako povređen igra košarku.

Zvezda Junajteda je uhvatio avion i otišao u Francusku da gleda braću Florentina i Matijasa kako igraju u prijateljskom, odnosno humanitarnom meču. Prethodno je igrao na bratovoj svadbi, zatim i bio bolestan, pa se stiče utisak da je Solskjer umoran od opravdavanja Pogbe. Rajola doliva ulje na vatru rečima da je njegovom klijentu potreban tim koji se bori za trofeje i da bi ovakav Junajted uništio Pelea i Maradonu.

Pošto je Pogbi saopšteno da od Reala nema ništa, on se okrenuo Juventusu. Ali, Italijani će čekati leto i da praktično Pogba uđe u poslednje dve godine ugovora, kako bi smanjili cenu. Kupili su Kuluševskog, žele i Pogbu, ali sigurno da neće platiti 150 miliona evra koliko traži Junajted.

Rajola je takođe rekao da njegov drugi klijent Haland nije video budućnost u Junajtedu i da je sam odabrao korak napred u karijeri prelaskom u Dortmund.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 01.01.2020
18:48

Rajola se grobar fudbala. Nekada su igraci birali klub prema istoriji i imenu a danas prema agentima i parama. Zato klubovi treba bolje da se zastite.

avatar
petar8
Wednesday, 01.01.2020
16:59

Ja neznam kako netko moze traziti pogbu nakon svega. Toliko odvratan igrac da je to strasno

avatar
Аполо
Wednesday, 01.01.2020
01:56

Prodati ga što pre.

avatar
koma73
Wednesday, 01.01.2020
00:33

Rekoh već... Staviti ga na tribine, dve godine, da propadne totalno, i on i ovaj masni svinjski trgovac Rajola. I nikada više ne raditi sa njim (Rajolom).

avatar
Marko HM
Tuesday, 31.12.2019
22:58

Dajte ga za džabe, breeeee!!!

avatar
mrancic
Tuesday, 31.12.2019
22:42

Driblanje se nastavlja.On i nije više fudbaler Junajteda.Za pametan klub i neko umesto Vudvorda bi to rešio.