"Poker" Barselone u Granadi, Mesi briljirao, na ovakvog Grizmana se čekalo dugo!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 09.01.2021.
20:21
Izvor: Sportske.net

Sjajno veče katalonskog kluba.

EPA-EFE/Pepe Torres
EPA-EFE/Pepe Torres

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone odigrali su odličnu partiju na gostovanju u Granadi savladavši istoimeni tim sa ubedljivih 4:0 u 18. kolu španske La Lige.

U centru pažnje bio je kapiten Lionel Mesi, strelac dva gola, ali i zaboravljeni Antoan Grizman koji se u isto toliko navrata upisao u strelce.

Meč je rešen posle prvog poluvremena kada su izabranici Ronalda Kumana stigli do tri gola prednosti.

Vođstvo gostima iz Katalonije doneo je Grizman u 12. minutu nakon što se odlično snašao posle zalutale lopte koja je nakon asistencije Serhija Busketsa završila u njegovim nogama.

Zatim je usledio sedmominutni šou Mesija, koji je u periodu od 35. do 42. minuta postigao dva gola.

Najpre je 10 minuta sjajno pogodio sa "kapice" u gornji levi ugao posle asistencije Grizmana,  a zatim je vrlo inteligentno pogodio iz slobodnog udarca u 42. minutu. što možete videti OVDE.

Četvrti gol Barselone usledio je u 63. minutu nakon francuske kombinacije u kojoj su učestvovali Usman Dembele i Grizman. Upravo je ovaj potonji sjajno prihvatio loptu i pogodio malu mrežu Granadinog gola.

Vredi istaći da je u ovom duelu Buskets stigao do 600. meča za klub u kojem je proveo celu karijeru.

Barselona je ovom pobedom stigla do trećeg uzastopnog trijumfa u ligi i sada zaostaje za drugoplasiranim Real Madridom dva boda uz utakmicu više.

Granada, koja je meč završila sa desetoricom nakon isključenja Valjeha u 78. minutu, stigla je do trećeg poraza iz četiri duela, ali i dalje zauzima visoko sedmo mesto u ligi.

 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Sunday, 10.01.2021
00:19

Sad samo zadrzati kontinuitet , pobjediti ove lagane utakmice i ostati u igri za titulu , sacekati povratak povredjenih igraca , aaa najvaznije sacekati jos par dana te izbore , cim Laporta preuzme klub , sve ce ici lakse , u ovom momentu vazno je samo da pobjedjujemo ... 💪

avatar
Don Andres
Saturday, 09.01.2021
21:25

da li je moguce da je umtiti konacno odigrao dobar mec.. na stranu sve, meni je trenutak veceri ulazak rikija. klinac je za 15 minuta pokazao vise nego neki barsini veznjaci za sezonu. tako brzo razmislja i rijesenja mu nisu ocigledna. sjajan talenat. on i pedri bi trebali biti buducnost barse. neki novi cavi i iniesta ( :

avatar
Bádr Hari
Saturday, 09.01.2021
21:24

Grizman nije neki igrač, tek sad ga je moj idol Messi naučio nešto. Čovek ništa u karijeri nije postigao pre nego li je zaigrao sa mojim idolom Messijem. 😂