Rio našao krivca u Srbinu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 28.01.2021.
11:30
Izvor: Sportske.net

Bolan poraz na "Old Trafordu".

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Sinoć smo gledati duel Mančester Junajteda i Šefild Junajteda na "Old Trafordu". 

"Đavoli" su bili lideri prvenstva, da su došli do pozitivnog rezultata to bi i ostali, ali "fenjeraš" se pobrinuo da Siti ipak ostane lider. 

Domaći igrači su imali slabu partiju, Solskjer je kasnio sa izmenama. Svako je mogao videti kako Kavani mora i ranije da se nađe na terenu umesto neučinkovitog Marsijala kojeg je Rio Ferdinad uz Nemanju Matića označio kao glavne krivce za gubitak bodova. 

"Prošle nedelje Liverpul, odlična igra. Sada poslednjeplasirani Šefild. Očajno, beživotno u momentima. Nekonstantnost vam ne osvaja ligu. Nekonstantnost par igrača škodi ovom tomu. Verovali smo kako je sa tim gotovom, ali vratilo nam se pravo u lice. Rašford i Marsijal su bili nevidljivi, ništa nisu kreirali, napravili. Reakcija kod gola je neverovatna. Pogledajte gde je Marsijal pri drugom golu Šefilda. On se vuče nazad. Želim reakciju, sprint nazad. On džogira nazad, već tri pasa su se desila a on se vuče. Želim da vidim intenzitet, Matić bi trebalo isto da radi", izjavio je Rio. 

Po kraju utakmice videli smo i par reakcija Ferdinada gde "poziva" Marsija da isprati kontru. 

"Molim te, gospodine Matić. Izađi tamo i utiči na protok lopte", vikao je tokom prenosa Rio. Sada je razlika 1 bod u korist Sitija koji ima i utakmicu manje, videćemo kakav će biti Solskjerov odgovor na veliko razočarenje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 28.01.2021
18:40

Matic je dobar (jos godinu,dve) za odbrambene zadatke.Spor je,muci loptu.Juce su trebali poceti Mek Tominej i Lindelof.Ovakvim porazom pitanje je da li ce u LS.