Sad je jasno, ako Lampard nastavi da gubi, Čelsi ima novog trenera? Naslednik se već nazire?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.01.2021.
08:31
Izvor: Sportske.net

Nisu samo porazi, još neke stvari klub zamera svojoj legendi...

EPA-EFE/Nick Potts / POOL
EPA-EFE/Nick Potts / POOL

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Čelsi počinje da traži trenera.

Za svaki slučaj, ali čini se da se Lampardu ljulja stolica, on ima veći kredit zbog igračke karijere, samo uložen je ogroman novac, "Plavci" su izgubili četiri od poslednjih šest mečeva.

Ono što je problem uz manjak bodova je činjenica da pojačanja "ne rade", da se skupi Nemci Haverc i Verner nisu uklopili i da se to stavlja na dušu menadžeru.

Čelsi deluje loše, lako gubi, nema napretka u igri, a svi porazi su zasluženi. Sada su pali iza Evertona i Vile, a oba ova tima imaju po utakmicu manje.

U jednom trenutku je izgledalo da je Lamps sposoban da spakuje odbranu, ali sada ni Tijago Silva, a ni golman Mendi ne uspevaju da zaustave kola koja idu nizbrdo. Iz Engleske stižu vesti da Lamps ima problem sa nekoliko igrača zbog javnih kritika koje je uputio timu posle loših rezultata tokom prazničnog ludila.

On je posle lakog poraza od Sitija rekao da nije zabrinut za svoju poziciju.

"Moj posao je da radim, ne da mislim o otkazu, u velikim klubovima ste uvek pod pritiskom, par poraza i svi vas dovode u pitanje"
, rekao je čovek koji je dao 211 golova za Čelsi i ima specijalan odnos sa Abramovičem.

Samo to neće pomoći ako ne probudi tim.

U narednom periodu Čelsi igra mali derbi zapadnog Londona protiv Fulama, pre gostovanja Lesteru i meča sa opasnim Vulvsima. Pre toga za vikend, autsajder Morekamb u kupu gostuje na "Stamford Bridžu".

Ono što treba reći je da za sada nema direktnih pregovora sa eventualnim naslednicima, ali je prva meta Tuhel. U klub razmišljaju o Nemcu, i zbog činjenice da ima nekoliko zemljaka u timu od kojih mora da izvuče više. Drugi kandidat, ali sa manje šansi je Maks Alegri koji je i dalje bez posla posle odlaska iz Juventusa pre 18 meseci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 05.01.2021
00:24

Kakav Tuhel rupa od trenera forsira on dobar fudbal al bez rezultata to je kao kada bi napadao sve meceve skakao a primao golove i bio bez trofeja.Alegri je vec neko ko je veliko ime i ima rezultate iza sebe i trofeje, nazalost kako vidim treneri poput njega Kontea i Murinja nam najvise gode sto igraju malo zatvorenije i na kontre,rjetko ko je ofanzivnim fudbalom donosio trofeje Celziju sto se uporno pokusava u zadnje vrijeme a najbolje to radio Anceloti ali tada je tim bio sa onom zlatnom ekipom.Steta sto Ancelotija nismo vratili i pokupili a ne covjek da tovari u Evertonu gdje Celzi ima duplo bolji kadar.Za ovog Njemca mladog ne znam bojim se da ne bude kao sa Boasom i sada Lampardom previse eksperimentno,Rodzers se isto spominjao ja smatram da je dobar ali da nije za najvece izazove i trofeje .Ono sto bi ja najvise volio je jedno ime Gianluca Viali stariji navijaci ce se mozda bolje sjetiti covjek kada se malo pogleda bolje svi trofejni treneri Celzija uz Murinja osvojio najvise trofeja a samo je 2 godine bio skoro sve Evropske trofeje je krajem devedesetih osvojio kao mlad trener .Legenda je isto kluba igracka i volio bi ga ponovo vidjeti na klupi po mome misljenju i zelji najbolji covjek trenutno za Celzi .

avatar
deki trbic
Monday, 04.01.2021
19:30

Igracka legenda jeste...ali kao trener se nije nesto pokazao...pogresnu taktiku igra...igraci igraju na pogresnom mestu itd.,..primera radi tim treba ovako da izgleda u formaciji 1-4-2-3-1 golman Mendi, stoperi Ridiger i Zuma...desno James, levo Cilvek, vezni red Kante i Kovacic ispred njih levo Pulisic desno Zijah, u sredini Haverc i u spicu Verner...to je dobitna kombinacija, sem sto moze da se menjaju navalni igraci primera radi Hadson Odoji, Manut itd...spic Abraham umesto Vernera i to je to....

avatar
sole
Monday, 04.01.2021
18:23

Šlapa od trenera !!!!

avatar
BojanMC
Monday, 04.01.2021
16:52

Shvatite ljudi, celzi nema sta da ponudi sem novca koji je napravio bum tada kad je došao novi vlasnik. Sada već i drugi klubovi puno ulazu, s tim što neki od tih drugih klubova imaju i tradiciju i medjunarodne trofeje. Niko od igrača kao mali nije maštao da igra za celzi već Real, Barsu, Bajern, Milan, Liverpool itd.

avatar
The KING (return)
Monday, 04.01.2021
12:24

Ne znam sta ima da se ceka govor igraca Celzija je jasan, zele ga izvan kluba, suludo je da predvodi ekipu protiv Fulama cista tri poena ce biti procerdana, covek je arogantan nije dosao u Celzi kao trener pocetnik Frenk Lampard nego se ponasa kao fudbalska velicina Frenk Lampard, to je nivo arogancije koji se smucio igracima...

avatar
Mangus
Monday, 04.01.2021
10:11

Prosto je neverovatno da je Alegri jos uvek slobodan

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 04.01.2021
10:03

Na trzistu nema kvalitetnog resenja. Tuchel igra dopadljiv fudbal ali nema rezultate. Vodio je dobre timove a rezultati nisu neki. Mislim da bi on bio samo ljepsi na oko ali opet bi se igralo toplo hladno. Sto se tice Alegrija on bi to verovatno lepo slozio ali nebi to bio neki fudbal uzbudljiv. Tako da sada hladne glave mislim da je najbolje ostaviti Lampsa jos cca. 10 utakmica i videti sta ce se desiti.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 07.01.2021
23:46

Gianluca Viali ili Rajkard ,Vialia mnogi smo zaboravili covjek u 2 sezone osvojio dosta trofeja posle Murinja mislim da nam je najtrofejni trener.Treba ga vratit dugo nije bio u fudbalu a bio nam je i igrac i trener ne bi bilo lose i sa njim probati,steta samo sto Ancelotija nismo pokupili za ovaj tim kakav sad imamo covjek ode u Everton koje je za koplje ispod po kvaliteti extra bi mu legao ovaj Celzi kad se samo sjetim 2010 kako nas je vodio i kako smo dobro igrali i uzeli PL i fa kup sa preko 100 golova u sezoni .

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 08.01.2021
11:00

Po meni to nisu neka resenja. Od kada su gore navedena dva trenera vodili neki tim, fudbal se mnogo promenio.