Samo jedan igrač je nezamenljiv u Realu!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 15.04.2019.
20:45
Izvor: Sportske.net

Zidan ima svog favorita.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Zidan se vratio u Real Madrid kako bi dovršio tekuću sezonu a već od sledeće pokušao da vrati madridskog giganta tamo gde ga je ostavio prošlog puta, na krovu Evrope.

"Santijago Bernabeu" će doživeti promene, ne samo u kozmetičkom smislu kada pričamo o stadionu već i u kadrovskim promena samog tima za sledeću sezone.

Biće mnogo dolaska, verovatno još više odlaska, ali popularni 'Zizu' smatra da je samo jedan igrač trenutno nezamenljiv u španskom timu.

"Benzema može da igra sa bilo kim, on čini dobre igrače još boljim. Drugačiji je igrač, nije tipična 'devetka'. On može davati golove kao i napadač, ali može i uključivati ostale igrače u igru, nezamenljiv je za nas", izjavio je francuski stručnjak za Marku.

Mnogi su se pitali sa pravom kako će Madriđani izgledati bez Kristijana Ronalda, Portugalac je bio alfa i omega tima.

"Vi prosto ne možete da zameniti igrača poput Ronalda. On je otišao, mi možemo dovesti par igrača ali činjenica je da ne mogu to raditi što Ronaldo može. To je život", priznao je 'Zizu'.

Karim Benzema

Real večeras gostuje Leganjesu, eventualnom pobedom bi se približili "Jorgandžijama" na dva boda, svakako da bi mala satisfakcija za "Los Blankose" bila da preteknu Atletiko Madrid do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 16.04.2019
04:14

Samo je sudija nezamenljiv...

avatar
Misosesic
Monday, 15.04.2019
21:31

Osim Messija i Ronalda ne postoji igrač koji garantuje pedesetak golova svake sezone.Salah je imao extra prošlu sezonu evo već ova trenutno ni blizu.Takvi igrači su nezamjenjivi.A ovo sto se tiče Benzema ja ne znam sta on vidi u njemu čovjek je napadač i treba da igra u skladu sa svojom pozicijom a ne da se vraća na sredinu terena kad Real napada.Drugo nešto je kad ideš na kontre pa se izvuče po loptu ali kad Real pritiska ima posjed i napada on cesto se vrati na sred terena.Ikardi bi po tom pitanju bio mnogo bolji Kejn,Mbape pa cak i Jovic trenutno bolji izbor od Benzema.