Serija A - "Boginja" zaustavila Maksimovićeve Napolitance!

Autor: Stefan Matić
sreda 30.10.2019.
21:00
Izvor: Sportske.net

Nerešeno u Napulju.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Izabranici Karla Anćelotija imali veliku šansu da slave, ali je Iličić golom pet minuta pre kraja meča postavio konačnih (2:2).  

Počeli su Napolitanci ofanzivno meč, već u prvih dva minuta odlične prilike propuštaju Kulibali i Milik, na drugoj strani Iličić je oprobao sreću iz slobodnjaka, ali je Meret bio na mestu.

U 12. minutu Kaljehon propušta sjajnu šansu, ali samo četiri minuta kasnije Španac asistira Maksimoviću za vodeći gol na utakmici. Posle neuspešnog kornera, Kaljehon iz drugog navrata pronalazi svog štopera koji je bio najviši u skoku, Napoli od 16. minuta vodi sa 1:0.

Ipak tim iz Bergama postiže gol za izjednačenje samo par minuta pred odlazak na pauzu, Toloi pronalazi Frojlera, Švajcarac postiže gol u 41. minutu za izjednačenje, deluje da je Meret mogao bolje da reaguje.

Po povratku sa pauze Napolitanci nastavljaju sa boljom igrom, svoje prilike propuštaju Mertens i Milik, ali je Poljak ipak došao do gola u 71. minutu. Zamalo tragičar ovog meča, Milik sjajno prihvata odličnu asistenciju Ruiza i lako vara Golinija za 2:1.

Momci iz Bergama ipak stižu do boda golom Iličića samo pet minuta pred kraj meča. Slovenac postiže gol posle još jednog sjajnog poigravanja Toloia, ofanzivac lako vara Mereta za 2:2. Napolitanci će imati dosta da zamere sudiji, pošto je kontri prethodio sudar Ljorentea i defanzivaca Atalante u šesnaestercu gostiju. 

Posle gola Atalante Napolitanci su signalizirali za penal, ali je posle konsultacija sa VAR-om takav apel odbačen.

Iličić je imao šansu za preokret u samoj nadoknadi vremena, ali je ovog puta Meret bio spreman.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 30.10.2019
22:15

Ljorente laktom udario Kjaera...nema govora o penalu...