Silni Milan, Ibrin jubilej!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.02.2021.
16:55
Izvor: Sportske.net

Tandem Ibrahimović-Rebić doneo ubedljivu pobedu ''Rosonerima''.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

U utakmici 21. kola Serije A, Milan je danas na svom terenu ubedljivo savladao ekipu Krotonea rezultatom 4:0 i vratio se na prvo mesto na tabeli, sa dva boda više od drugoplasiranog Intera.

Ekipa Krotonea je hrabro ušla u dvoboj sa favorizovanim domaćinom, tokom prvih dvadesetak minuta utakmice bila je čak i konkretnija, ali svoje prilike nije iskoristila, što je u 30. minutu iskoristio Zlatan Ibrahimović i svojim prvim golom doveo Milan u vođstvo. Leao mu je asistirao, a Ibrahimović pobegao svojim čuvarima i iskosa sa leve strane pogodio mrežu - 1:0.

Bio je to Ibrahimovićev 500. gol u klupskoj karijeri!

Gosti su potom odolevali do sredine drugog poluvremena, a onda je u samo šest minuta usledila prava kanonada ''Rosonera'', u režiji Ibrahimovića i Rebića.

Igrao se 64. minut meča, domaći su izveli aut sa leve strane, posle čega Teo Ernandes centrira u peterac, gde je Ibrahimović opet umakao defanzivcima Krotonea i bez problema, neometan sproveo loptu u mrežu - 2:0.

Protivnika je dotukao Ante Rebić, koji je prvo u 69, pa u 70. minutu zatresao mrežu, oba puta na asistenciju Čalhanoglua - 4:0 za Milan.

Naš Miloš Vulić je bio starter u ekipi Krotonea, a zamenjen je sredinom drugog poluvremen, kada je pitanje pobednika već bilo rešeno.

U isto vreme, Udineze je kao domaćin savladao Veronu sa 2:0, a oba gola postignuta su u finišu meča. Domaći su do vođstva stigli autogolom Silvestrija u 83. minutu, a konačnih 2:0 postavio je Deulofeu u nadoknadi vremena.

Za Veronu je svih 90 minuta odigrao Darko Lazović, a Ivan Ilić je u poluvremenu zamenio Lazanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Sunday, 07.02.2021
17:54

E moj Zlatane, najbolje do čega možeš da dođeš je jubilej, a tvoj izlizani 'kolega' (po tome što trči po istim terenima kao i ti 😂) ne slavi jubileje već 'obara rekorde'. Da ti je deseti deo njegovog marketinga niko u svemiru ti ne bi bio ravan sa tih 500 golova. 😂