SMS objasnio zašto igra bolje u dresu Lacija

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 13.09.2018.
22:27
Izvor: Sportske.net

Kada je Srbija u pitanju, mnogi kritikuju partije našeg reprezentativca.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Poznato je sve kada je Sergej u pitanju. Kod Muslina nije imao mesta u timu, i svi su mislili da je to greška, ali sada kada je u reprezentaciji pod palicom Krstajića, sada većina misli da je Muslin bio u pravu kada nije zvao igrača Lacija.

Sergej ima objašnjenje za loše partije u reprezentativnom dresu:

"Moja uloga na terenu je pogrešno shvaćena. Tačno je da ja postižem često golove za Lacio, ali postizanje golova nije moja glavna odgovornost. Naravno, ja pokušavam da postignem gol kada se nađem u prilici, ali moja uloga nije postizanje golova", rekao je mladi srpski reprezentativac.

Dvadesettrogodišnji vezista je reprezentativni dres nosio osam puta, a nada se da će nositi još dugi niz godina.

"Nisam imao mnogo prilika da igram za Srbiju, tako da svaka utakmica meni mnogo znači, i ja dajem sve od sebe na terenu."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NeWave86
Friday, 14.09.2018
08:38

Nece biti on ni prvi ni poslednji kog su 'veliki' Srpski selektori zakopali pogresnom postavkom igre. Sms igra na poziciji koju igra Matic i to je jedina pozicija koja mu odgovara, svako pomeranje napred ili desno u vezi je greska, kad god je u Laciju pomeren tako nije igrao dobro. Svaki napad mora da krece preko njega i uvek lopta u noge,zna da nosi i dva igraca na ledjima. Procice kao Deki Stankovic od kog smo ocekivali da bude Maradona i Makelele u isto vreme a on je bio odlicna spona izmedju odbrane i kreatora igre i nista vise.

avatar
Man.United99
Friday, 14.09.2018
06:00

Svi nasi igraci igraju bolje u klubu nego u reprezentaciji, osim dok je Antic bio selektor. Znaci da je možda do trenera

avatar
MMK
Thursday, 13.09.2018
23:50

Polako uklopice se on, kad proradi samo ce nas pojacati, nije Sergej problem, znamo svi sta je...

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 13.09.2018
23:45

Reprezentacija ce funkcionisati mnogo bolje kad (ako) ovi iz saveza odu. Nije problem samo Krstajic,daleko od toga,sve je to mnogo dublje. A kad bi se takve promene desile i kad bi nas vodio ozbiljan strucnjak,onda bi i svi zajedno sa SMSom bili bolji. A on je maltene na pocetku reprezentativne karijere (ne racunam mlade),proradice sigurno.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 13.09.2018
22:49

Namesti tu svoju glavu u svakom smislu te reci i nece biti nikakvih problema.