Šta posle Juventusa? Pet opcija za Kristijana Ronalda, bira između dva kontinenta!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 10.06.2020.
08:16
Izvor: Sportske.net

Portugalac će narednog februara proslaviti 36. rođendan.

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo pruža odlične partije i u dresu Juventusa bez obzira na činjenicu da je ove godine napunio 35 godina.

U Torinu još uvek ne razmišljaju o rastanku sa Portugalcem koji donosi mnogo stvari, ne samo na terenu, već i van njega.

Ipak, svako malo se pojavjljuju prognoze o tome gde će osvajač pet Zlatnih lopti nastaviti karijeru nakon "bjankonera".

U prvi plan izbilo je pet klubova.

Opcija povratka u lisabonski Sporting je sasvim realna, to će zahtevati veliko odricanje jer Portugalci ne mogu da plati ni blizu 30 miliona evra po sezoni koliko Kristijano Ronaldo zarađuje u Torinu. "Lavovi" će svakako igrati na kartu ljubavi prema klubu koju fudbaler nikada nije krio.

Još jedan je povratak moguć, naravno u pitanju je Mančester junajted. Odlaskom Žozea Murinja se to pitanje ponovo otvorilo, delio je svlačionicu sa Solskjerom, uz to i takmičarski motiv je itekako prisutan jer se Junajted uvek bori za trofeje.

Ronaldo

Pari Sen Žermen je odavno "pikirao" Ronalda kao pojačanje, čak se govorilo i o mogućnosti da se nakon Madrida preseli u Pariz, ali je on 2018. godine izabrao Juve.

Zanimljivo, pojavio se i Bajern Minhen, a kao razlog se navodi Ronaldova želja da se dokaže u još jednog od pet najjačih liga na svetu.

Na kraju, tu je i MLS, selidba u SAD donosi mnogo više od sportske priče, pa bi Ronaldo sasvim sigurno uspeo da promoviše svoj brend barem podjednako uspešno kao Dejvid Bekam.

Gotovo je izvesno da će Portugalac i naredne sezone ostati u Juventusu, ali  sledećeg leta puni 36...

Baner 4 derbi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BayernMunchen
Wednesday, 10.06.2020
19:59

Ne pisite gluposti, direktor Bayerna je i sam bio izjavio za Ronald da je malo stariji igrac za Bayern....

avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 10.06.2020
19:03
avatar
Grobbelaar
Wednesday, 10.06.2020
09:11

0staje i Kina kao opcija 6, ali i Katar, UAE kao 7 i 8, a kao 9. opcija mogao bi da se oproba i u Ling Long Superligi, pre nego što se penzioniše kao 10-a opcija!?!

avatar
rademan
Wednesday, 10.06.2020
08:52

Sigurno ce u MU koji je podmladio ekipu i gde Ole forsira klince od 20 god. Tesko da ce u bilo koji od ovih klubova, jer niko nece graditi igru oko fudbalera koji ima 36.god. Mozda produzi ugovor sa Juveom na jos jednu godinu, pa posle pravac Amerika, da i tamo uzme koji dolar.