Trka sa vremenom, Klop sa najboljim protiv "lisica"?!

Autor: Stefan Matić
utorak 17.11.2020.
10:41
Izvor: Sportske.net

Četvrtak je dan 'D'.

EPA-EFE/Shaun Botterill
EPA-EFE/Shaun Botterill

Povezane vesti

Izgleda da je sreća od prošle sezone, po pitanju izbegavanja povreda, ove godine došla na naplatu.

Liverpul posle nove internacionalne pauze ima velikih problema da sklopi prvu jedanaestorku, "bolnicu" su upotpunili Robertson i Henderson dok je Mohamed Salah pozitivan na COVID-19. Ipak, Egipćanin se možda vrati i brže od očekivanog.

Hosni, načelnik egipatskog komiteta zadužen za borbu sa koronom je izjavio kako bi igrač već u četvrtak mogao putem Liverpula.

"Kao svi Egipćani, Salah je prošao kroz sve testove i skeniranja koja su pokazala da nema niti jedan simptom zaraze i sada poštuje protokol koji nalaže samoizolaciju. U komunikaciji smo sa Liverpulom, njihov lekarski tim je dozvolio Salahu da putuje u El-Guan i on se može vratiti u Englesku ako njegov test u čevrtak bude negativan", izjavio je Hosni.

Ostaje da se vidi kakav protokol bi morao Salah da prati po povratku iz Engleske, postoje šanse da će Klop moći da računa na svog najboljeg igrača u derbiju protiv Rodžersovog Lestera narednog vikenda.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Tuesday, 17.11.2020
14:06

Nisam siguran,ali cini mi se da su Britanski zakoni oko pandemije drugaciji od Egipatskih i da bi Salah morao biti jos par dana u izolaciji,tako da je otpisan za Lester,a eventualno u trci sa vremenom za Atalantu.