Venger: "Podrška Vilširu, ne odustajemo od titule!"

Autor: Stevan Milovanović
četvrtak 07.04.2016.
23:25
Izvor: Sportske.net

Menadžer Arsenala odgovarao je na pitanje novinara o Džeku Vilširu, šansama njegovog tima za titulu, kao i o potpisivanju novog ugovora sa Ivobijem.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Menadžer Arsenala Arsen Venger pružio je podršku fudbaleru svog tima Džeku Vilširu nakon navodnog incidenta u koji je bio umešan. Mediji navode da je fudbaler zamoljen da napusti noćni klub u nedelju oko 2 sata iza ponoći, zbog sukoba u kome je učestvovao. Britanski mediji pišu da je Vilšir izveden iz noćnog kluba, a "Dejli Miror" je objavio snimak fudbalera u razgovoru sa policijom.

"Razgovarao sam sa Vilširom. Mislim da je cela situacija izvučena iz konteksta" rekao je Venger novinarima na pitanje o incidentu.

"Nismo imali trening u ponedeljak. Nemam problem sa tim da igrači izađu u provod kada se zna da su slobodni sledećeg dana. Nije im lako kada znaju da gde god se pojave može da ih sačeka neka provokacija"
prokomentarisao je Venger.

Venger je rekao da će Vilšir u petak odigrati meč za mladi tim Arsenala i da se uskoro očekuje povratak Vilšira u prvi tim.

"On je mozak tima na terenu, međutim povrede su ga omele da više napreduje u karijeri. Treningu pristupa sa ozbiljnošću i posvećenošću, a jedino što bi moglo da ga spreči da napravi karijeru jesu povrede" zaključio je Venger.

Venger je odgovarajući novinarima na pitanje o tituli rekao da Arsenal i dalje ne odustaje od titule, iako njegov tim ima 11 bodova zaostatka za Lesterom, uz meč manje.

"Lester je tim koji je neverovatno uporan i disciplinovan, tako i dobijaju utakmice. Međutim svaki meč u šampionatu je veoma težak i može da se desi da stvari krenu drugim tokom" rekao je Venger.

Venger je takođe rekao da klub pregovara sa Aleksom Ivobijem o potpisivanju novog ugovora.

"Ivobi je pravi igrač za Arsenal, on je deo Arsenala od svoje osme godine. Ostalo mu je još tri godine ugovora, ali mi želimo da ga zadržimo u klubu na duže vreme" zaključio je Venger.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke