Argentinci već ''otpisali'' Hrvatsku?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.12.2022.
09:57
Izvor: Sportske.net

Oni su ubeđeni da Hrvati u utorak nemaju šanse.

EPA
EPA

Povezane vesti

Još samo četiri reprezentacije ostale su u trci za prvaka sveta, a jedna od njih je i Argentina predvođena Leom Mesijem, koja će se u utorak, u prvom polufinalnom susretu sastati sa selekcijom Hrvatske.

Pre četiri godine u Rusiji, Hrvatska je deklasirala Argentince sa 3:0, ali bez obzira na to, argenzinski navijači su sada ubeđeni u trijumf njihovog tima.

Tamošnji ''Ole'' je sproveo anketu u kojoj je oko 89 posto od ukupno 33.100 čitalaca koji su učestvovali glasalo da će Argentina proći dalje, a samo 11 posto smatra da će to biti Hrvatska.

Hrvatima se još manje šanse daju kada je u pitanju prognoza novog prvaka sveta. U istoj anketi, za Argentinu je glasalo 81 posto čitalaca, za Francusku 13 posto, za Maroko pet, a za Hrvatsku samo jedan posto.

Naravno da su Argentinci bili pristrasni, a kvote u AdmiralBet-u daju znatno drugačiju sliku. Prvi favorit za titulu sada je Francuska sa kvotom 2.20, Argentina je druga sa 2.75, Hrvatska treća sa 9.00, a Maroko je četvrti na listi favorita sa kvotom 11.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke