Ponuda na stolu - 1.000.000 evra za Mesijev bišt!

Autor: Lazar Nikolić
subota 24.12.2022.
22:15
Izvor: Sportske.net, Beta

Da li će Argentinac pristati?

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Advokat iz Omana spreman je izdvoji 1.000.000 evra za prozirni tradicionalni arapski plašt, bišt, u kom je najbolji fudbaler prošlog Svetskog prvenstva Lionel Mesi podigao pehar svetskog prvaka, piše španska Marka.

"Mom prijatelju Mesiju, čestitam na pobedi. Nudim ti 1.000.000 evra za tvoj bišt", napisao je Ahmed Al Barvani na svom Tviter profilu, a prenela Hina.

Kako je advokat naglasio u razgovoru za omanske medije, bišt, koji inače nose samo kraljevske osobe, ugledni ljudi ili se koristi u svečanim prilikama, zaslužuje posebno mesto u istoriji arapskog sveta.

"Ovaj bišt predstavlja trenutak ponosa. Može da nam pomogne da oživimo sećanje na onaj neobičan trenutak kada ste podigli pehar svetskog prvaka i može da nas podseti da se puno može postići ako imate volje", rekao je Al Barvani koji je uživo pratio finale SP-a na stadionu u Kataru.

Argentina je u finalu nakon jedanaesteraca pobedila Francusku i treći put postala svetski prvak. Lionel Mesi svojoj je kolekciji lovorika dodao poslednju koja mu je nedostajala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke