"Vidoviti" Makron predviđa trijumf Francuske!

Autor: Mladen Heleta
sreda 07.12.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net

Predsednik se pokazao kao dobar prognozer.

 EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Francuski predsednik Emanuel Makron koji je nedavno pogodio da će Francuska pobediti Poljsku sa 3:1 u osmini finala, ovog puta je izjavio da će Francuska svakako savladati Englesku u subotu u četvrtfinalu Mundijala u Kataru, ali nije naveo rezultat.

Makron je rekao da ne sumnja u trijumf francuske fudbalske reprezentacije, ali da će se o mogućem rezultatu izjasniti kasnije. 

"Nema toliko sumnje u činjenicu da pobeđujemo. Neću još reći rezultat", kazao je Makron koji je čestitao ekipi pobedu nad Poljskom.

Makron, veliki ljubitelj fudbala, obećao da će se o rezultatu izjasniti "dan ili dva dana ranije" kad bude video koji će francuski fudbaleri biti na spisku za meč.

Predsednik Francuske je pre utakmice protiv Poljske pogodio i rezultat i ko će dati golove.

"Mislim da ćemo pobediti sa 3:1. Levandovski će dati jedan gol, kao i Mbape ili možda Žiru, koji želi da uđe u istoriju", rekao je tada Makron.

Makron je takođe potvrdio da će ići u Katar ako Francuska uđe u polufinale Mundijala.

"Ako pobedimo, ići ću na polufinale i finale, kao što sam i obećao. Bio sam 2018. godine u Rusiji da pratim polufinale protiv Belgije (1:0), zatim i finale protiv Hrvatske (4:2)", rekao je Makron.  

AdmiralBet na pobedu Francuske protiv Engleske daje odličnu kvotu 2.50. Pa ako verujete Makronu, vredi pokušati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke