Hrvatski Simon: "Imamo šansu za nešto veliko"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.08.2016.
13:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaš reprezentacije Hrvatske je istakao da je naša reprezentacija favorit za pobedu u četvrtfinalnom duelu.

BETA/AP Photo/Darko Bandic
BETA/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Večeras se sastaju Srbija i Hrvatska od 03:15 u četvrtfinalnom duelu na Olimpijskim igrama u Riju, svi ćemo biti uz TV prijemnike i gledaćemo još jednu istorijsku utakmicu.

Mnogi jedva čekaju to odmeravanje snaga, a podsetimo da je Srbija u jednom dosadašnjem duelu pred ove OI slavila bez Miloša Teodosića na tuniru u Argentini.

Krunoslav Simon je jedan od aduta Hrvata, odigrao je sjajan meč protiv Litvanije, koristio je ono u čemu je najbolji, a to je šut za tri poena.

"Nije me bilo tri utakmice. Ali i tu smo pokazali karakter i da smo ekipa. Iako sam ja jedan od važnijih igrača, a do sada se nisam pojavio na turniru, tek sada kreće ono pravo. I nije kasno. Protiv Litvanije smo odigrali kako je trebalo, od početka zapravo. Kontrolisali smo sve", rekao je Krunoslav Simon.

Kasnije se okrenuo Srbiji.

"Mi možemo sa svima, Srbija jeste favorit, ima rutinu, više važnih utakmica u nogama na velikim takmičenjima, ali da će im biti lako, pa i neće. Bit će gusto igrati četvrtfinale na Igrama i to utakmicu u kojoj imamo šansu i za polufinale", rekao je on.

"Verujem da imamo šansu da napravimo nešto veliko. Išli smo od utakmice do utakmice, korak po korak, pa ćemo videti dokle će nas to dovesti. Igramo fantastično, verujem da možemo tako nastaviti i protiv Srbije, s tim zajedništvom na parketu, s tom borbom. A onda ćemo videti hoće li doći nagrada za to.", završio je Krunoslav Simon, preneo Jutarnji list.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 17.08.2016
13:58

Docice nagrada, nekoliko trojke koje ucutkuju, zakucavanja koja nerviraju i asistencije za koje cete se pitati odakle su stigle. Dame i gospodo, sve vas to ceka od srba!

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 17.08.2016
13:58

Tako ste govorili i na SP-u pa vas isprasili Cesi , tako ste govorili i na EP-u pa vam lekciju delio Ronaldo... To be continued...

avatar
rossonero_t
Wednesday, 17.08.2016
13:27

Jebo vam mater i Hrvatski SImon i svi, majmuni smdrljivi sto ne smete da mi postavite kad napisem normalan komentar... Pickopacenici i jadnici jedni, postavljajte i dalje komentare koji vama odgovaraju i lecite komplekse, ko vas jebe :)

avatar
rossonero_t
Wednesday, 17.08.2016
15:38

tacno sam znao da ce da mi postave ovaj kom, a kad napisem nesto normalno oni ne postave heheh :D

avatar
Wednesday, 17.08.2016
15:41

Hahahahah kakva bratina :)))