Novak je zvezda "broj jedan" na OI - "Slikaju se s njim barem 5000 puta dnevno!"

Autor: Nemanja Janošev
petak 23.07.2021.
16:59
Izvor: Sportske.net

Imaće priliku da uđe u istoriju ove godine.

EPA-EFE/FRANCK ROBICHON
EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prema mnogim sportistima je najveća zvezda ovogodišnjih Olimpijskih igara, a to je potvrdio i hrvatski stonoteniser Franec Kojić koji svakodnevno izveštava za "Jutarnji.hr".

Đoković će na ovogodišnjim Igrama juriti zlato koje mu nedostaje u vitrinama, a ujedno i pokušao da nakon toga osvoji US open i postane prvi teniser ikada koji je objedinio sve grend slemove i Olimpijske igre u istoj godini.

Uprkos tome što je imao naporan period iza sebe i fokusiran je na nove zadatke, Novak je tolerantan prema svima onima koji žele da ovekoveče svoj trenutak sa njim, što je slikovito predstavio hrvatski stonoteniser Franec Kojić.

"Oko njega vlada pomama. Čovek se našao na barem 5000 fotografija svakog dana, a kada sam ga ja ugledao prišao sam mu i rekao: "Novače, može li fotografija? Zato sam i želeo da se plasiram na Olimpijske igre". On je odgovorio potvrdio", napisao je Kojić u svom blogu.

Svoj prvi meč na Olimpijskim igrama, Đoković igra u subotu ne pre 09.00 sati protiv Uga Delijena,koji je takođe dizao Novaka u nebesa rekavši da je duel sa njim ostvarenje sna.

ž

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke