Zastrašujuće, Olimpijske Igre neće biti ni održane? Pa, šta nas čeka?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.04.2020.
09:32
Izvor: Sportske.net

Ne samo da su OI odložene, Japanci sumnjaju da će Tokio i narednog leta biti domaćin...

EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA
EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Povezane vesti

Zlokobna predviđanja iz Japana.

Naime, predsednik organizacionog komiteta Olimpijskih Igara, Joširo Mori je za Nikan Sport govorio o situaciji i bio prilično skeptičan kada je u pitanju održavanje.

"Ako ne budu održane, sledećeg leta, od 23. jula do 8. avgusta, a to je pod velikim znakom pitanja, onda će biti otkazane, Tokio neće biti domaćin", šokirao je Mori javnost u Japanu, ali i zabrinuo svet.

Ovo nije senzacionalistička izjava, već rezultat istraživanja vodećih japanskih infektologa, među kojima je i čuveni Kentaro Ivata.

On je rekao da je "malo verovatno" da sledeće leto bude bezbedno da bi se igre održale, što drugim rečima zvuči kao alarm za planetu kada je pandemija u pitanju.

Nadajmo se da Japanci greše...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Tuesday, 28.04.2020
10:40

Bice smak sveta! Nece biti nista strasno, zivot ce se nastaviti. Mogu pomeriti OI za dve godine kada se odrzavaju SP u mnogim sportovima ili jednostavno pomere za naredni termin - 2024 i to e to i izvrse pomeranja narednih domacina. Treba ispostovati Japance u trudu da odrze OI. Ne bi bilo fer prema njima nakon silnog truda i novca kojii su ulozili.

avatar
Tuesday, 28.04.2020
09:38

Ceka nas doba korone.