Kako luda završnica - Železničar izgubio titulu, Voša šampion!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 01.06.2018.
20:39
Izvor: Sportske.net

Vojvodina je šesti put uzastopno šampion Srbije u neverovatnoj završnici!

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Železničar iz Niša je 69 godina čekao titulu, i čekaće je i dalje.

Iako su imali praktično dobijenu titulu, idealnu šansu nisu uspeli da iskoriste.

Oni su danas izgubili u Šapcu od Metaloplastike sa 27:26, dok je Vojvodina slavila protiv Partizana u poslednjem kolu rezultatom 20:19 i na taj način pretekla Nišlije na tabeli!

Železničar je imao napad za izjednačenje i titulu, ali akcija "cepelina" nije uspela, Metaloplastika je ovom pobedom obezbedila sebi Čelendž kup.

Pored ova dva meča, Crvena zvezda je danas poražena od Dinama sa 38:24.

Dakle, Vojvodine je prva sa 14 bodova, Železničar 1949 je drugi sa 13, Partizan je sezonu završio sa 12 bodova.

U plej-ofu su se dalje poređali Dinamo i Metaloplastika sa po 10, odnosno Crvena zvezda sa samo jednim osvojenim bodom.

"U šoku sam posle svega. Nisam ni pratio rezultatu Šapcu, pitao sam na kraju šta se desilo, a čuo sam prethodno spikera. Ovo je rukometna bajka, znamo šta nam se izdešavalo, da osam igrača nije treniralo ove nedelje, a da su momci igrali sa napuknutim ligamentima. Svi zaslužuju pohvale, Bog nas je nagradio za ovaj trud, za to što smo krvarili. Imperativ je bio pobediti kod kuće. Možemo da pričamo o povredama ranije, ali kada se izađe na teren. Rekao sam da ćemo igrati sve bolje i bolje kako plej-of bude odmicao i tako je i bilo. Od četvrtog kola je sve krenulo kako treba", rekao je trener Vojvodine Boris Rojević, prenosi "Balkan-handball".

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Saturday, 02.06.2018
09:34

Uprava NAPOLJE!

avatar
magister
Saturday, 02.06.2018
00:46

Koliko razumem, Partizan bi da je pobedio - bio prvi. Znači, izgubljena titula u direktnom duelu. Žao mi je i Nišlija i Partizana, ali čestitke Vojvodini.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 01.06.2018
21:10

Dobro je sto nije bilo nereseno jer bi onda Zeleznicar bio prvak iako mi je malo i zao sto Nis jos uvek nema prvaka u muskoj (ekipnoj) konkurenciji, a mogu samo jos da konstatujem da mi je jako zao sto smo sada poklekli jer je tu zamirisalo cak i na titulu. Jako los dan za mene, jako losa nedelja za Partizan.