Imate višak slobodnog vremena? Provedite ga baveći se sportom!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.01.2018.
12:10
Izvor: Sportske.net

Svako ima svoju definiciju idealno provedenog slobodnog vremena, ali za mnoge od nas ono podrazumeva i bavljenje nekom od sportskih aktivnosti. Bilo da je to planinarenje ili kampovanje, fudbal ili vožnja rolera, veliko zadovoljstvo je znati i osećati da

idealno.rs

Povezane vesti

Veliki onlajn portal Idealno.rs, specijalizovan za pretraživanje i upoređivanje ponuda veb prodavnica, na jednom mestu okuplja sve velike i male veb prodavnice, njih više od 280 iz cele Srbije! Jedna od glavnih kategorija proizvoda na Idealno.rs je kategorija Sport u kojoj možete potražiti sve što vam je potrebno za sigurno, udobno i nesmetano bavljenje sportom.
 
Oprema je tu dok kažeš 1-2-3

Iako za većinu sportskih aktivnosti kojima možemo da se bavimo u slobodno vreme treba mnogo više dobre volje nego što je potrebno dodatne sportske opreme, donosimo ti nekoliko saveta i ideja kako da uštedite vreme i novac u slučaju da ipak treba da kupite neki novi deo opreme za kampovanje, novi štap za pecanje, trotinet ili štitnike za vožnju rolera.

Ako tražite bilo šta od sportske opreme, evo šta treba da uradite:

•    Otvorite kategoriju Slobodno vreme u najvećem onlajn tržnom centru Idealno.rs
•    Instalirajte besplatan Gugl Chrome dodatak 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs kako biste pretražujući Gugl videli najbolje ponude u domaćim veb prodavnicama
•    Pregledajte najbolje sportske ponude u aktuelnim katalozima i lecima
•    Pretražite ponudu i izaberite opremu za sve aktivnosti u slobodno vremeSport, zabava i rekreacija u najboljem društvu

U odnosu na to da li želite više ili manje akcije u svom bavljenju sportskim aktivnostima, svoje slobodno vreme možete da planirate na kampovanju ili igrajući stoni fudbal s ekipom. Izbor je veliki, a na vama je da odaberete!

Idealno
 
Evo nekoliko predloga relativno bezbolnih sportskih aktivnosti za slobodno vreme s kojima možete da zarazite svoju decu ili prijatelje:

Kampovanje. Bilo da ste potpuni početnik i da se spremate za svoje prvo kampovanje ili da ste totalni profesionalac koji ne može da zamisli godišnji odmor bez šatora i vreće za spavanje, uvek je dobra ideja razmisliti o opremi za kampovanje kako bi vam na logorovanju bilo udobno i još važnije, bezbedno. Proverite ogroman je izbor opreme za sve lokacije i vremenske uslove.

Ribolov. Ovo je jedna od najpopularnijih sportskih aktivnosti kod koje je oprema od izuzetnog značaja. Kvalitetan štap za pecanje, dobro izabrani mamci i sav dodatni pribor za ribolov poput najlona, tegova, plovaka, mreže i prikladne odeće za ribolov će svakako napraviti veliku razliku kod ulova. 

Na točkovima. Neke od najpopularnijih amaterskih sportskih aktivnosti su vezane su za točkove. Iako vam je bicikl prvi pao na pamet, ne treba zaboraviti i druge mogućnosti. Vožnja rolera je jako popularna aktivnost baš kao i vožnja na trotinetu ili skejtu. Koje god točkove da izaberete, morate da se zaštitite od povreda – pregledajte ponudu štitnika i kaciga, naročito ako ćete u ovim aktivnostima uživati s decom.

Bilijar ili šah?! Proveri sve!

Svoje slobodno vreme možete da ispunite sportskim aktivnostima koje zahtevaju malo manji napor mišića, a malo više razmišljanja, strategije i spretnosti. Sve vas koji uživate u šahu, bilijaru, pokeru ili pikadu će interesovati ponuda opreme u srpskim veb prodavnicama. Sigurno nećete biti razočarani, a neki od kompleta mogu da posluže i kao savršeno izabran poklon.

Među neke od najpopularnijih sportova kojima možemo da se bavimo u slobodno vreme svakako spada i bilijar. Iako je amaterski uglavnom namenjen druženju i zabavi s društvom, zapravo ima ogroman broj poklonika koji sa zadovoljstvom i velikim interesovanjem prate i njegov profesionalni deo. U bilijaru naravno ne možete uživati bez potrebne opreme, pa ako ste napokon spremni za dugo priželjkivanu investiciju na Idealno.rs obavezno proverite ponudu štapova i stolova za bilijar.

Na pamet nam pada još jedan popularan stoni sport – stoni fudbal. Ako ste strastveni igrač možda je vreme da se počastite stolom za stoni fudbal, izazovete svoje prijatelje na tekmu i napokon dokažete ko je ultimativni šampion. Opremu i stolove za stoni fudbal obavezno proverite i u veb prodavnicama, jer će vas ponuda iznenaditi.

Zašto više od pola miliona potrošača već veruje Idealno.rs?

Zato što je Idealno.rs jedino onlajn mesto koje može da zadovolji rastuće potrebe sve zahtevnijih kupaca. Ovo su ključne prednosti portala Idealno.rs:
•    Omogućava kupcima da na jednom mestu uporede prodavnice i cene proizvoda koje žele da kupe
•    Redovno objavljuje savete i vodiče za kupovinu proizvoda
•    Svakodnevno objavljuje sve aktuelne akcijske kataloge i letke vaših omiljenih prodavnica
•    Najbolje ponude veb prodavnica možete pretraživati i na mobilnom ili tabletu

Idealno.rs je deo grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za uporednu kupovinu – slovenačkim Ceneje.si, hrvatskim portalom Jeftinije.hr i bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regionu omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno upoređuju više od 2 miliona aktivnih ponuda iz skoro 1000 veb prodavnica.

                                                                                                (Promo tekst)

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.