Poluvreme - Dobro, neka tako i ostane!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.06.2018.
20:47
Izvor: Sportske.net

Dobra igra naše reprezentacije u prvom poluvremenu i prednost od 1:0.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Srbija je pretila od samog starta i to po desnoj strani. Dušan Tadić je uspevao da namuči Rikarda Rodrigeza, dva puta je uputio centaršut ka Aleksandru Mitroviću. I dok je prvi put Zomer odbranio udarac srpskog napadača glavom, drugi put u 4. minutu nije, Srbija je povela sa 1:0.

Odlično je krenulo po naš tim, ali smo se nakon gola povukli na svoju polovinu.

Švajcarci su pretili, ali nisu stvarali velike šanse, dok je Srbija ponovo imala par poluprilika. Aleksandar Mitrović je šutirao nakon centaršuta Ivanovića, zatim je Milinković-Savić oprobao svoj udarac, ali je lopta otišla pored gola.

Pokušao je i Mitrović makazicama, a onda kreću Švajcarci ozbiljnije ka golu Stojkovića.

Nakon jednog kornera su zapretili, da bi u 30. minutu imali najbolju šansu preko Džemailija, pronašao ga je Cuber u sredini, ali je Vladimir Stojković rastao u junaka.

Potpuno smo prepustili Švajcarcima sredinu terena, imali su oni daleko više loptu u svom posedu i to nas je zaustavilo od napada u nastavku.

Imali smo šansu nakon prekida, Kolarov je ubacio loptu, odbila se ona do Tadića koji je desnom nogom pokušao da šutira, ali je njegov udarac odbranio Zomer.

Veliki problem pred nastavak jesu tri žuta kartona koje su dobili Sergej, Matić i Luka Milivojević.

U 43. minutu nakon kornera koji je izveo Tadić videli smo još jednu veliku šansu za naš tim, Duško Tošić je za par centimetara zakasnio na loptu i ostalo je 0:0. Imao je Tadić još jednu šansu u nadoknadi vremena, ali je njegov šut otišao preko gola.


Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bergkamp10
Friday, 22.06.2018
21:00

Ne volim ovo, zasto se povlacimo, bolji smo u svakom pogledu a pustamo im loptu, treba precrtati plan od hrvata!

avatar
Los Vikingos
Friday, 22.06.2018
20:56

Levo krilo kao da nemamo, los je ovaj potez sa Kosticom definitivno.
Ali Mitrovic igra prejako, svaki duel dobija, kao i svaki skok. Samo da Srbiji ne popusti koncentracija i da ne prime neki glup gol kao sto znaju i da napadnu za drugi gol.

avatar
Amar Zornic
Friday, 22.06.2018
20:54

Duh Zigica usao u Mitra , niko nmz skok sa niim haha . Samo moramo malo vise napred otici , rano je bas za defanzivu , ipak smo tehnicki bolji . Brine malo sto ceo vezni red ima zuti

avatar
Marcos Alonso
Friday, 22.06.2018
20:52

Bolji smo,prelako nam Brih daje kartone to me plasi.. jedino je Lukin bio cist zuti.. Par puta je bilo blizu da se udupla prednost s druge stranr jedna sansa svajcarske ali odlicna,idemo drugo poluvrijeme otvoriti kao prvo pa da mirno privedemo utakmicu kraju

avatar
Al(a)din
Friday, 22.06.2018
20:52

Malo nam odbrana ne stima, Tadic i Mitrovic - fantasticno

avatar
Panter
Friday, 22.06.2018
20:50

Rezultat dobar, igra ne baš. Samo hrabro do pobjede.