Fantasy ABA - U nastavku sezone obratite pažnju na Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.11.2015.
23:43
Izvor: Sportske.net

Videli ste i sami večeras, Partizan je izgledao fantastično protiv lidera, videli smo par sjajnih pojedinaca.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana u subotu veče je savladala prvoplasiranu Budućnost iako to niko nije očekivao od njih. Verujemo da je većinu nas u fantazi igri "ubio" Aleks Marić od koga smo očekivali barem 15-ak indeksnih poena.

Ali...

Nismo gledali takvu utakmicu, Partizan je imao više skokova od Budućnosti, a za to je najzaslužniji Kevin Džons, novo pojačanje Partizana.

Reklo bi se da se lagano uklapa u tim Petra Božića, svakako je neko na koga morate računati u nastavku ABA lige kada budete sastavljali ekipu za fantazi.

Sve je bolji i Danilo Anđušić, od njega očekujte odlične partije, ukoliko ste gledali utakmicu videli ste da je zahvaljujući drugima imao samo jednu asistenciju.

Dakle, naša preporuka je da obratite pažnju na Danila Anđušića i Kevina Džonsa u nastavku fantazija, imaće dobre role u Partizanu, a nisu preterano skupi za ovu igru.

Naravno, nije ABA liga jedina liga u kojoj možete osvojiti novac uz besplatnu prijavu, na sajtu "Fantasynova.rs" se možete više informisati o tome.

Naredno takmičenje koje se organizuje je Evroliga, spremite se do tad, mi ćemo vas podsetiti na to takmičenje u kome možete osvojiti još veće novčane nagrade.

Naravno, nije dozvoljeno igranje mlađima od 18 godina, a igra se pod okriljem kladionice "Soccer".

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Sunday, 08.11.2015
00:47

Zar vam je ova utakmica bila potrebna za takvu konstataciju? :-D Veceras smo imali petoricu igraca sa dvocifrenim brojem koseva, nije lose:-D