Vraća se Fantazi PL, opcije koje vode do nagrade!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.03.2017.
20:38
Izvor: Sportske.net

Kao i obično, red je da pred kolo pretresemo mogućnosti, ima nekoliko odličnih pikova...

Povezane vesti

Pauza je gotova, odužilo se, ulazimo u finiš naše fantazi PL. Do kraja je ostalo manje od deset kola, gotovo je izvesno da će Čelsi biti prvak, ali svejedno, čeka nas dosta uzbuđenja.

Ove nedelje u besplatnoj sportske.net fantazi ligi, imate prilike da birate igrače iz devet mečeva, izostaće "Mersisajd" derbi, što je i najbolje. Znate i sami naš stav da je te nepredvidive stvari ostaviti po strani.

Kakve su nam opcije za ovu nedelju?

Kada su golmani u pitanju, Kurtoa (7.80) će biti popularan, ne očekuje se da Big Semov Palas nađe put do njegove mreže. Naše ideje su nešto drugačije, Vili Kabaljero (7.20) će imati dosta posla, ali u kakvom je stanju Arsenal, on bi mogao da donese dosta bodova.

Mogli biste da rizikujete i sa Hitonom (6.80) iako Barnli dočekuje Totenhem.

Sautempton retko prima golove kod kuće, Frejzer Forster (7.40) deluje primamljivo, ali "Trešnjice" nemaju šta da izgube, oni uvek igraju ofanzivno i mogli bi da daju gol na "Sent Meriju".

Što se defanzive tiče, trebalo bi možda oformiti odbranu oko ljudi kao što su Aspilikueta (8.80), kao i Fuks (8.00) iz Lestera, ako ćete pratiti formu "Lisica".

Neka iznenađenja su Olson (7.60) i otkrovenje Alfi Mouson (7.20) iz Svonsija. Ovaj drugi bi vam dao prostor da uzmete jednog zaista skupog igrača za odbranu.

Mi bismo razmislili i o Rajanu Bertranu (7.40) iz Sautemptona, često je u napadačkim akcijama, a navodno bi Luk Šo (7.60) trebalo da počne protiv VBA, pa je i to jeftini.

U veznom redu ne bi trebalo da imate mnogo dilema, ako izbegnete gledanje u pasulj u derbiju između Arsenala i Sitija.

Azar (10.20) svakako, ali i Marez (8.40) iz Lestera se nameću kao igrači oko kojih se vrti sve u Čelsiju i Lesteru. Najpopularniji vezni igrač ove nedelje je Sigurdson (9.00), mozak Svonsija, a možda nije loša ideja ni Mata (8.20) koji bi trebalo da počne meč za Junajted.

Ostali, oni još jeftiniji?

Recimo Nejt Redmond (7.20) iz Sautemptona, Etijen Kapu (7.60) iz Votforda, i Lanzini (7.60) ako verujete Vest Hemu.

U napadu je osnovno pitanje, dva ili tri špica?

Ako su dva Košta (10.80) obavezno, i pored lakše povrede, počeće meč, a mogli biste da mu pridodate sjajnog Fernanda Ljorentea (7.80).

Ako hoćete da igrate sa tri napadača, to će biti teže, malo je pravih izbora, ali hajde da vam otkrijemo, Pedro (9.40) je nominalno špic, a jeftinija varijanta vam je Troj Dini (7.60), kapiten Votforda.

Jasno, možete da uzmete Kuna (10.40), ali kako rekosmo, izbegavamo derbije.

I to su neke teme za razmišljanje, tim ćemo da pravimo u subotu, daćemo vam i opcije samo za subotnje mečeve, koga mrzi da čeka kraj vikenda.

Čeka nas mnogo uzbuđenja, vidimo se na fantasynova.rs, nagrade su tu, pa srećno!

Ne propustite