Kako je to biti navijač Federera nakon 11 godina kome?

Autor: Miloš Marković
utorak 22.09.2015.
12:27
Izvor: Sportske.net

Odgovor na ovo pitanje ima Hesus Asparasi.

BETA/AP Photo/David Goldman
BETA/AP Photo/David Goldman

Povezane vesti

Pre 11 godina, ovaj Španac je sa prijateljima putovao automobilom do kuće u planini gde je trebalo da obeleži svoj rođendan.

Bila je to 2004. godina, auto u kom je bio sa prijateljima je sleteo sa puta. Svi su prošli sa manjim povredama osim Hesusa, koji je upao u komu.

Porodica nije gubila nadu, nakon 11 godina ovaj momak se probudio misleći da je prošao tren, da i dalje ima 19 godina.

U neverici se raspitivao za aktuelne događaje, pitao za Papu, ali i za Federera čiji je vatreni navijač. Nije mogao da veruje da Švajcarac i dalje igra tenis i da je drugi na svetu.

"Palo mi je na pamet i pitao sam za Rodžera, mislio sam da se penzionisao. Kada su mi rekli da sa 34 godine i dalje igra i da je drugi na svetu, mislio sam da se šale sa mnom. Kada sam saznao da je osvojio 17 Gren slem trofeja prekrio sam lice rukama"
, rekao je Hesus.

"Znao sam da je Federer dobar, ali nisam ni pomišljao da može da osvoji sve što je osvojio", dodao je on, pre nego što je odgledao finale Njujorka u kom je za Španca potpuni autsajder Novak Đoković osvojio titulu.

"Bio sam veoma iznenađen i oduševljen kada sam video da igra dobro. Bilo je neverovatno. Šteta je što nije uspeo da pobedi, ali Đoković je odličan", istakao je on.

Na kraju, ovaj 29-godišnjak sanja trenutak kada će upoznati svog idola. najavio je da će ga gledati uživo, pre nesreće je sakupljao novac kako bi išao na Vimbldon.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 23.09.2015
10:59

kako je biti navijac najboljeg na svetu????!.....eto hesus zna....maestralno!....nadam se da ce se oporaviti i upoznati legendu belog sporta....ja sa svoje tacke gledista kazem....tenis je pravljen za rodzera....zeleo bih da se zadrzi u vrhu bar do 40-te i pokaze da je neko ko ako nista bar kao sad uziva na terenu.....za mene taj sport prestaje da postoji kad se ''jedini'' povuce!!!!

avatar
Bruno Bosnjak
Tuesday, 22.09.2015
13:22

Svijet voli pobjednike.

avatar
XL
Tuesday, 22.09.2015
12:59

11 godina u komi covece...

avatar
elkinjo10
Tuesday, 22.09.2015
12:48

Sav sam se najezio...sta ti je zivot