Nole i Raonić u jutarnjem terminu

Autor: Beta Beta
utorak 27.01.2015.
10:06
Izvor: Beta

Sutra ćete morati da poranite, Srbin i Kanađanin igraju od 9.30.

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Četvrtfinalni meč srpskog tenisera Novaka Đokovića protiv Miloša Raonića na Otvorenom prvenstvu Australije zvanično je na programu sutra od 9.30 po srednjeevropskom vremenu.

Taj četvrtfinalni susret će se igrati na Rod Lejver areni, ali će njegov početak zavisiti od toga koliko će se brzo završiti ostali četvrtfinalni dueli, pošto se i u ženskoj i u muškoj konkurenciji igraju na istom stadionu.

Kako je objavljeno u Melburnu, na istom mestu će prethodno oko 4.00 svoj četvrtfinalni meč početi Švajcarac Sten Vavrinka i Kei Nišikori iz Japana.

Pobednici ta dva meča medjusobno će se sastati u petak u polufinalu prvog grend slem turnira u sezoni.

Prvi polufinalista Otvorenog prvenstva Australije je češki teniser Tomaš Berdih, koji je ubedljivo eliminisao Rafaela Nadala, a za finale će se boriti sa pobednikom meča Endi Marej - Nik Kirgios, koji se igra danas.

U sredu će se igrati i preostali polufinalni dueli ženskog singla.

Australian Open Tennis

Od jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu sastaće se Medison Kiz i Serena Vilijams, a nakon toga Venus Vilijams i Domenika Cibulkova.

Prvi polufinalni par u ženskoj konkurenciji već je poznat, a u njemu će se sastati dve Ruskinje, Jekaterina Makarova i Marija Šarapova.

Trofej u muškoj konkurenciji brani Vavrinka, dok se prošlogodišnja pobednica u ženskom singlu Na Li povukla iz tenisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke