Nole sudiji: "Da li razumeš srpski!?"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.06.2017.
18:56
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva situacija u završnici četvrtog seta duela Novaka Đokovića i Dijega Švarcmana. Srpski teniser ušao u raspravu sa sudijom u stolici.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Dijega Švarcmana u pet setova i tako obezbedio plasman u osminu finala Rolan Garosa.

Posle promenljive igre u prva tri seta Nole je pokazao klasu i za 64 minuta osvojio treći i četvrti set uz samo dva izgubljena gema.

Logično je da ovakvi mečevi sa sobom nose i određenu dozu nervoze. Novak je u završnici četvrtog seta ušao u verbalnu raspravu sa sudijom Karlosom Ramosom, a razlog je bilo upozorenje koje je glavni sudija dao Đokoviću pošto je Srbin nešto jače dodao lopticu skupljaču.

"Zašto sam dobio opomenu? Šta je sa tobom? Šta sam rekao, šta sam rekao? Zašto si me upozorio, da li razumeš srpski!?" ispaljivao je pitanja Novak kao na traci.

Sudija Karlos Ramos nije imao šansu da mu objasni ali radilo se o tome da je Novak dodao lopticu skupljaču sa nešto većim intenzitetom.

Đoković je izgubio taj gem, Švarcman je napravio "brejk", ali je Srbin na kraju lako priveo posao kraju i zasluženo slavio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 02.06.2017
19:11

Nije sudija kriv što mu se u život uvalio Pepe Imaz.

avatar
LoleRava
Friday, 02.06.2017
19:16

Ma neka su se uvalila 10 Pepe Imaza,ovaj covek je legenda kakvu vise necemo imati u dogledno vreme,a mozda i nikada vise!!!

avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 03.06.2017
02:13

Potpisujem brate...nikad necu zaboraviti sve radosti koje nam je donio..

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 02.06.2017
19:31

Ovo nema veze sa Imazom. Pa kolko je samo puta do sad Novak opsovao a to rade i drugi. Iznervira se covek,nista cudno. Bitno je da nije rekao protivniku,sudiji ili publici nesto lose. Pa Marej sam sa sobom prica po 15 minuta,dere se nesto pa ne dobija opomene a to svaki sudija razume,na engleskom prica. Ovo je normalno,ko prica engleski kaze f*ck,Spanci p*ta,nasi ljudi u p*cku materinu... Svima se desava.

avatar
R E V O L T
Friday, 02.06.2017
19:03

Nesto jace:-D Samo neka je ova publika uz njega, a tu je i talicni Andre:-D