Anjeli zatvara krug, tri igrača od po 100 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.12.2020.
09:04
Izvor: Sportske.net

Dvojica su već u klubu, dolazak trećeg sprečila je korona, ali izgleda da će na kraju ostvariti plan...

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Italijanski mediji su našli novu zanimaciju pogotovo nakon poslednje izjave Mina Rajole. Čuveni menadžer je nakon što je objavio da će Pogba napustiti Junajted i da neće produžiti ugovor, nagovestio da je Juventus u trci za svog bivšeg igrača.

Time bi, kako tvrde na Apeninima bio zaokružen plan Anjelija da dovede tri igrača od 100 miliona evra i da na taj način Juventus nastavi dominaciju u Italiji i pokuša da se domogne evropske krune koju čeka od 1996. godine.

"Stara dama" je prva dva posla završila, Kristijano Ronaldo je stigao za tu sumu, Matijs De Liht je plaćen toliko ako se ima u vidu provizija za Rajolu, a da nije bilo Kovida spremali su istu sumu za Francuza.

Pirlo želi Pogbu i Juventus je spreman na finansijsku žrtvu, ali priča se, i prodaju Dibale kako bi vratio Pogbu. On nema ništa protiv i ne krije da su prijatelji i srce ostali u Torinu.

baner

Dolaskom Francuza bi bio zaokružen plan, stvoren tim koji bi, bez obzira na Ronaldove godine mogao da nastavi vladavinu, pogotovo jer su dodali mlade igrače poput Kjeze, Demirala, MekKenija, a tu su i Morata, Kuadrado i još nekolicina kojima je ostalo nekoliko dobrih godina.

baner

Hoćemo li videti veliki povratak Pogbe, pitanje je za Junajted, ali oni neće imati kud, jer bi ga, ako ne prihvate ponudu izgubili bez novca za 18 meseci.

Juventus ga hoće već na zimu, videćemo šta će biti u januaru. I engleski mediji tvrde da postoje kontakti, da bi Pogba zaista na zimu mogao u Torino, all videćemo koliko bi bilo obeštećenje. Mančester Junajted želi da vrati veći deo novca uloženog u Francuza kada je Pogba stigao iz Juventusa 2016. oni znaju da, iako je loše igrao, ima veliku marketinšku vrednost.

No, čini se da njegova cena u ovom trenutku nije veća od 50 ili 60 miliona evra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Wednesday, 16.12.2020
19:24

Molim vas da mi ne objavite post, cekam na objavu 5 dana i jos nije objavljen. Bgm sad mi ne treba objava. Unaprijed hvala.
Good job!

avatar
Jasminn
Friday, 11.12.2020
14:57

Sve je to super samo imam osjecaj da ce napad biti problem. Morata mi nikako ne ulijeva sigurnost. Ako ode Dibala a Ronaldo ce biti jos kratko vrijeme. Po meni trebat ce im novi spic. Neko ko moze dati 30 komada po sezoni. Dzaba tebi sve ako ti je spic 0.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.12.2020
20:31

Bolje na leto 2021 , za jos manje od to ( 40-50 milki ...)

avatar
kr100
Thursday, 10.12.2020
15:47

Gle cuda Juve sad ima para ?? ko su znalci koji sastavljaju ove vijesti :))

avatar
Nemanjici
Thursday, 10.12.2020
12:28

To je cena koju Anjeli sanja nocima. Ko o cemu baba o cvarcima.
Ispod 70 mil i da se ne pojavljuju

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 10.12.2020
11:00

Ako je to cijena onda ga treba kupiti odmah odnosno jos jucer !