Još bolja opcija! Grujić na meti ekipe za koju smo svi navijali ove sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 27.08.2020.
20:25
Izvor: Sportske.net

Igrali su najlepši fudbal, Grujić bi mogao da se uklopi.

EPA-EFE/LARS BARON / POOL
EPA-EFE/LARS BARON / POOL

Povezane vesti

Pisali smo vam da je ekipa Beneventa na čelu sa Pipom Inzagijem spremna da u svoje redove dovede Marka Grujića na pozajmicu iz Liverpula, ali još uvek se ništa konkretno ne dešava.

I dok Liverpul vaga ponude, dobra stiže iz Bergama, Atalanta bi želela srpskog fudbalera za sledeću sezonu na pozajmicu sa pravom otkupa, prenosi Korijere delo sport.

Nije Atalanta jedina pored Beneventa iz Serije A, tu je i Milan koji iz prikrajka gleda razvoj situacije i koji se raspitivao za Grujića.

Srpski fudbaler nije ostao u Herti, trenutno je sa Liverpulom sa kojim počinje sezonu dok ne usledi prodaja ili pozajmica.

Grujić ima 24 godine i još tri godine ugovora sa Liverpulom, a Atalanta bi mogla da bude sjajan klub za njega imajući u vidu da igraju napadački fudbal.



baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Thursday, 27.08.2020
21:00

definitivno mu treba klub koji ce da ga potpise da bi igrao, a ne da ga salje na pozajmice..Liverpul je prevelik zalogaj za njega, mozda cak i PL. Tako da je najpametnije da ode u Italiju ili Njemacku, neki osrednji klub koji se bori za top5 ili top6, pa ako dosta napreduje za 2 ili 3 god nazad u PL. Realno, ako jedan Tadic nije mogao da potpise za klub iz top4, cemu se onda Gruja nada?

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 27.08.2020
20:46

Dobra stvar za Grujica je sto je igrao konstatno sada kada treba najvise da napreduje,posto nijedan trening ne moze da zameni utakmicu, za razliku od mnogih nasih fudbalera koji ne igraju,tako da nadam se da izabere pravi klub za dalji razvoj.

avatar
Tristan
Thursday, 27.08.2020
21:13

i to u jakom pervenstvu a i dobro igrao ,kolko se secam u Herti su bili zadovolni,steta sto nisu odkupili, ali liverpul(Klop) nije hteo cinimi se