Još jedan?! Krenuo u Real, završiće u Atletiku?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.07.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net

Nekolicina bivših igrača Reala nastupaće za Atletiko naredne sezone, a mogao bi da im se pridruži igrač koga su mnogi videli ovog leta u Los Blankosima".

EPA-EFE/KOEN VAN WEEL
EPA-EFE/KOEN VAN WEEL

Povezane vesti

Nove vesti kada je Kristijan Eriksen u pitanju. Danac želi da ode iz Totenhema, pominjan je Real, čak i Junajted, ali čini se da Zidan nema neko visoko mišljenje o plejmejkeru. Čak i da ne dođe Pogba, prva mesta je Van de Bek iz Ajaksa.

Sada se za Eriksena zainteresovao Atletiko iz Madrida. Oni bi da pojačaju vezni red, finansirali bi dolazak nekadašnjeg igrača Ajaksa prodajom Košte, bilo u PL, bilo u Brazil.

Za sada nema odgovora, Totenhem pokušava da vrati Bejla i dovede Zaniola iz Rome, verovatno bi nakon toga mogli da prodaju Eriksena.

Malo klubova može da ga priušti, a postoje informacije da Juventus želi da primeni oprobanu taktiku, sačeka da Eriksenu istekne ugovor i dovede ga u leto 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 19.07.2019
16:14

Sve je super, sve je za pet sto se teksta tice, cak sam rekao ok na dio gdje pise da bi Atletiko prodao Kosru nekom u Brazilu i sa tim financirali dolazak Eriksena....ali kad sam procitao ovaj dio "Totenhem pokušava da vrati Bejla"....e onda sam se bas odvalio od smjeha

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 16.07.2019
12:17

Zato Juve sa oprobanom taktikom čeka na LŠ.😆

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 16.07.2019
11:45

Kome moze Atletiko da proda Kostu u Brazilu za 40,50 miliona?

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 16.07.2019
11:15

Ne vjerujem da bi sam igrac pristao na ovo, bolje mu je da ostane tu gdje jeste jer ne pravi neku drasticnu razliku po pitanju kvaliteta kluba.