Junajtedovo "uzmi ili ostavi", i to nije najbolja vest, trio od 250 miliona?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.06.2021.
11:03
Izvor: Sportske.net

Solskjer dobio budžet!

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Izgleda da je Mančester Junajted veoma blizu najvećeg letnjeg pojačanja.

Naime, oni su poslali ponudu od oko 85 miliona evra za Džejdona Sanča i to je poslednja "uzmi ili ostavi" cena za engleskog reprezentativca. Dortmund traži oko 90 sa bonusima, ali se, kako pišu izvori bliski klubu očekuje da posao bude završen posle kraja EP. Sančo je odavno dogovorio svoje uslove, vratiće se u grad u kome je kao klinac nastupao za Siti.

I to nije sve, navodno Solskjer je dobio novac da dovede i štopera, Kounde koga želi Real je jedna od meta, Varan druga. 

Real drži cenu od 60 miliona evra za Francuza, ali on je bliži Pari Sen Žermenu. Mančester Junajted može da plati toliko za štopera, taj novac je garantovan Norvežaninu za pojačanje u poslednjoj liniji.

Ni to nije sve, ostaje desni bek, Tripije je daleko jer je Atletiko iz Madrida nerealan u zahtevima, postoji još nekoliko imena koja su u opticaju, pominje se čak i Hakimi koga bi ukrali ispred nosa Čelsiju i Parižanima, ali pitanje je da li imaju i 80 miliona za Marokanca, što bi uz pomenuta dva pojačanja troškove odvelo na oko 250 miliona evra.

Ipak, bi sa pomenutim triom i ostankom Pogbe kome nude ugovor iz snova, "Đavoli" stvorili moćan tim, pa nije isključeno da Glejzeri zagrizu i ulože ogromna sredstva u ovo transfer leto. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke