Katai do kraja meseca u Čikagu, da li i nakon toga?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.07.2018.
23:19
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac oduševio je u MLS ligi, sada je razjašnjeno dokle ostaje u "Vetrovitom gradu" i da li će nakon toga nastaviti saradnju sa ekipom Veljka Paunovića.

chicago-fire.com
chicago-fire.com

Povezane vesti

Aleksandar Katai je eksplodirao u dresu Čikago Fajera, nakon nešto sporijeg starta, u poslednjih par meseci je postigao šest golova i upisao tri asistencije i sada na 17 nastupa ima učinak od osam golova i tri asistencije.

Trener Čikaga Paunović je izjavio da bi voleo da ga zadrži, pojavile su se informacije da bi već ove nedelje Katai mogao da se vrati u Alaves, koji ga je pozajmio ekipi iz MLS lige.

Ipak, sada je poznato da je pozajmica dogovorena do 31. jula, a da je nedavno istekao rok američkoj ekipi za otkup Kataijevog ugovora.

Dakle, Katai će još makar mesec dana igrati za Paunovića u "Vetrovitom gradu", u kojem je u 2018. godini zaradio 1,14 miliona dolara.

Čikago Fajer želi da ga zadrži i nakon isteka pozajmice u svojim redovima, oni bi ga najradije doveli na pozajmicu do kraja kalendarske godine, ali i dalje postoji mogućnost da otkupe njegov ugovor od Deportivo Alavesa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Friday, 06.07.2018
06:31

Nama ovakav igrac fali u reprezentaciji, koji zna sa loptom. Ne samo besomucni trkaci bez ideje. A da, i trener nam fali.