Lamparda u Čelsiju menja čovek koji je obrukao Srbiju?

Autor: Stefan Matić
utorak 05.01.2021.
12:25
Izvor: Sportske.net

Hoće li njegov angažman proći bolje od prvog mandata na "Bridžu".

EPA-EFE/MYKOLA TYS
EPA-EFE/MYKOLA TYS

Povezane vesti

Frenk Lampard se nalazi pod neverovatnim pritiskom.

Čelsi je prelako poražen u derbiju protiv Mančester Sitija na svom "Stamford Bridžu" rezultatom 3:1. Očigledno je da engleski stručnjak nije pronašao najboljih 11, ali i pozicije za skupe akvizicije poput Haverca i Vernera. "Plavci" su pali na deveto mesto, u nedelju ih čeka dule u FA kupu sa Morekambeom da bi 15. januara gostovali na "Krejven Kotidžu" Mitru i saigračima.

Pitanje je da li će Frenk preživeti januar na klupi Čelsija, svakog dana se doda neko ime potencijalnog naslednika. Naravno najviše se pominje Tomas Tuhe, tu su i Alegri, onda Hazenhutl trener Sautemptona, ali i Brendan Rodžers koji sa velikim uspehom predvodi Lester.

Francuski Le10Sport prenosi kako čelnici Čelsija razmišljaju i o Andriju Ševčenku!

Legendarni napadač Milana, ali i "plavaca" vodi reprezentaciju Ukrajine. Fudbal i taktiku mladog stručnjaka smo mogli osetiti i na svojoj koži kada su reprezentativci Srbije poraženi sa 5:0 pre godinu i po dana.

Andrej Sevcenko

Pre toga je vodio mlađe selekcije svoje zemlje, a karijeru je završio u Dinamo Kijevu. Ukrajinac već poznaje Česli, doduše ne po dobrom. Svojevremeno je 2006. godine plaćen 40 miliona funti, ali se nije najbolje snašao u Londonu.

Ovog puta bi imao znatno drugačiju ulogu, onu pored aut-linije. Naravno, sve najpre zavisi od Lampard i rezultata u narednih par utakmica.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Wednesday, 06.01.2021
19:00
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 06.01.2021
16:19

Kakav klub takav i trener hahahahaha!

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 05.01.2021
23:13

Pronasao je Lampard najboljih 11 to su Mendy,Silva,Zouma,Chilwell,James,Kante,Kovacic,Mount,Pulisic,Ziyech i Werner.Klupa Kepa,Rudiger,Christensen,Emerson,Azpilicueta,Jorginho,Gilmour,Havertz,Hudson Odoi,Abraham,Giroud.Stvar je u tome da timu apsolutno nista ne fali itekako mocan i tehnicki jak tim spreman za mnoge formacije tipa 4-3-3 ,4-2-3-1,4-3-2-1.4-4-2 sa ovim timom se sve moze igrati cak i formacije sa 3 stopera stvar je u tome sto Lampard ne radi dobro ni defanzivu ni taktiku nit motivise igrace da izvlaci maksimum iz njih a imam i osjecaj da je prerano dosao u Celzi iako ima dobar tim koji moze da trenira.Tu treba neki trener koji zna sta radi i kako ce doci do trofeja i nadam se lijepe igre ali istorija govori da uvjek defanzivni treneri su nam bolje godili ko god je skoro igrao ofanzivnije nije se proslavio.Ja bi najvise volio Gianluca Vialia jer je nas igrac bio a i ko malo bolje zna posle Murinja najtrofejni trener sve Evropske trofeje je osvojio kao trener sem lige prvaka i to za samo 2 godine .Dugo ga nije bilo u fudbalu i volio bi da dodje i pretekne Murinja po trofejima.

avatar
BojanMC
Tuesday, 05.01.2021
23:01

Nema svoje legende celzi pa se kunu u Sevcenka. Ali niko im ne moze vise pomoci, vise misu jedini sa mnogo novca, a za istu platu svako ce pre igrati u nekom klubu sa vise medjunarodnih trofeja jer vecinom to igraci mastaju kao deca.

avatar
Carina_11303
Tuesday, 05.01.2021
19:54

Nemojte da nam unistavate vise zivce, dovedite nekog normalnog iskusnog, kvalitetnog trenera. Alegri je slobodan, Poketina su iz Bog zna kog razloga preskocili, Lampard ne moze da vodi ovaj tim, covek je pogubljen i umesto da se u ovako sarenoj sezoni kad se svi raspadaju Celsi bar nalazi u prici o borbi za titulu, mozemo da budemo srecni ako Celsi izvuce top4.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 07.01.2021
11:32

Sto je najtuznije prosle godine sa dosta slabijom ekipom smo zavrsili 4 a sada ovako pojacani i jaci ne mozemo napraviti bolji rezultat.Losa igra losa taktika a tim ima kapacitet i domet borbe za titulu u PL i LP .Ovaj tim bi neki vrhunski trener lansirao u sami vrh a Lampard slabo izvlaci maksimum iz ekipe, stvar je samo ko i kako vodi ja kontam da nije lahko uigrat odmah dosta igraca ali to veliki treneri mogu kao sto je Konte uradio kada je tek dosao u Celzi.Mislim isto da nazalost Celzi sve teze i teze uspjeva sa trenerima koji ofanzivan pristup imaju i napadacku igru dosad je praksa pokazala da u velikoj vecini smo uspjesni bili sa defanzivnije orjentisanim trenerima zadnji put kad nije bilo tako bilo je sa Ancelotijem 2010 ali tad je tim bio mozda i najaci u Celzijevom istoriji.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 05.01.2021
17:03
avatar
Paul Kersey
Tuesday, 05.01.2021
14:06

Jaka stvar pobedio jadnu Srbiju, ahahahaha!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 05.01.2021
13:29

Hahhahahaahahahaaa

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 05.01.2021
14:06
avatar
toma1980
Tuesday, 05.01.2021
14:50

Naslov je pogresan!
Kvazi Reprezentativci Srbije su sami Obrukali Srbiju a Andrej Sevcenko ih je samo Postavio gde im je i mesto.