Neverovatno, Serhio Ramos odlazi zbog 10%?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.01.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Da li je moguće da će se ovako rastati?!

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Serhio Ramos je svakim danom korak bliže odlasku iz Real Madrida i to bez obeštećenja.

Kapitenu ističe ugovor 30. juna, mesecima unazad niko nije mogao ni da pomisli da bi moglo da dođe do razmimoilaženja u pregovorima, ali početak januara nije doneo ništa dobro.

Poslednja runda pregovora između Florentina Pereza i Ramosa nije prošla dobro. Poznato je da je Ramos "zapretio" ponudom Pari Sen Žermena, koji želi i njega i Mesija, a to nije jedini problem.

Madridski As je danas otkrio detalje što se tiče finansijskog dela Perezove ponude.

Predsednik Reala poručio je Ramosu ne samo da ne može da računa na povišicu, već da će mu zbog finansijske krize usled pandemije u novom ugovoru smanjiti platu za 10%.

Kako Ramos godišnje zarađuje 12 miliona evra, po Perezovoj računici, kapiten bi izgubio "samo" 1,2 miliona evra, zarađivao bi 10,8. Tačnije, ako bi potpisao ugovor na još dve godine, do leta 2023. bi umesto 24 miliona, zaradio 22,6.

As je takođe otkrio da Perez u ovom periodu želi svima da smanji plate za 10%, ali da su i ostali igrači odbili. Navodno, svlačionica smatra da nije pravedno da se svima oduzme 10% od plate, a da sa druge strane, klub planira ozbiljnu investiciju na leto, u vidu Kilijana Mbapea i možda Kamavinge, koji zajedno ne mogu da koštaju ispod 200 miliona evra.

U zaključku, As navodi da je Realu neophodno da smanji potrošnju za 10%, inače će klub završiti u minusu oko 90 miliona evra.

Izgleda da je i Real u problemu, samo što je Barselona daleko više na udaru u medijima, za koje se odavno zna da Perez mnogo više kontroliše i ima veći uticaj...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Thursday, 07.01.2021
19:52

povisicu za sta? podmladjivanje?

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 07.01.2021
19:10

I na kraju će potpisati.... sapunica da bi se nabio tiraž....

avatar
Jasminn
Thursday, 07.01.2021
16:29

Nije to 10% nego stav-principi. Da je ovakva Barcelona gdje bi im bio kraj....cim mala frka, cim neko zaplace odmah novi ugovor, vise para ovo ono.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Thursday, 07.01.2021
15:18

nevezano za ostale igrace i njihove stavove oko transfera i sl, ali da igrac koji je proveo 16 godina u timu, postao kapiten i jedan od najtrofejnijih igraca svih vremena, usudicu se reci i legenda kluba, ovako tretira svoj kraj karijere je sramotno. zar nije dosta para zaradio do sad u zivotu? zar je problem u 36toj godini zivota spustiti svoj ugovor sa 12 miliona na 4, iz postovanja sta je taj klub sve za tebe napravio? zavrsiti karijeru kao gospodin?
sve vise cijenim one igrace juventusa koji su ostali uz klub kad je bio u drugoj ligi. da se tako nesto desi realu mislim da bi bilo ko zadnji izadje da ugasi svjetlo

avatar
Offside
Thursday, 07.01.2021
14:10

Upravo tako!Nas problem sa finansijama nije nista manji od Barsinog jedino sto se njihov konstantno potencira u medijima.Ni igracki kadar a samim tim i atmosfera u svlacionici nije nista bolja nego njihova ali se to vesto zataskava...

avatar
Amalainter
Thursday, 07.01.2021
12:15

90 miliona za Real nije nista..barseloneta je mozda i 900 u minusu.. 😂

avatar
Momcilo Stojanovic
Thursday, 07.01.2021
11:12

Real se,po tradiciji, na ružan način razilazi sa legendama kluba,što sa jedne strane potvrđuje da je klub iznad svih,ali i nepoštovanje za igrače koji su mnogo dali klubu.Setimo se Jera,Raula,Kasiljasa i drugih.