PRELAZNI ROK (27. januar): Vlahović završen, Barsa vratila Traorea, Lazetić potpisao!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 27.01.2022.
23:09
Izvor: Sportske.net

Market se uskoro zaključava.

Povezane vesti

Sat za kraj zimskog prelaznog roka polako, ali sigurno, otkucava. Do sada smo imali priliku da vidimo nekoliko zanimljivih transfera, a večeras je sve završeno u vezi sa prelaskom Dušana Vlahovića u Juventus budući da su njegovi agenti postigli dogovor sa upravom italijanskog velikana.

23:08 - Inter je blizu dovođenja i drugog pojačanje pošto bi u petak posao trebalo da bude završen sa Filipom Kaisedom iz Đenove.

23:00 - Oprečne informacije stižu u vezi sa Brunom Gimaraešom. Mediju u Engleskoj su preneli da je dogovoren transfer u Njukasl, dok Fabricio Romano prenosi da posao još nije sklopljen.

22:22 - Zanimljiv posao mogao bi da obavi PSŽ u finišu prelaznog roka pošto je "na liniji" sa Totenhemom u vezi sa dovođenjem na pozajmicu Tangaja Ndombelea.

21:25 - Robin Gosens i zvanično u Interu! Dosadašnji član Atalante će biti deveti Nemac na "Đuzepe Meaci".

21:04 - Aston Vila će po svemu sudeći ostati bez Rodriga Bentankura, koji je nakon Filipea Kutinja i Luksa Dinja bio najveća želja Stivena Džerarda. Ipak, večeras je na "Vila park" iz Arsenala stigao Kalum Čembers potpisavši trajni ugovor sa birmingemskim klubom.

21:00 - Pojačanje i za Atletiko Madrid! Iz Valensije je stigao Danijel Vas i potpisao ugovor do 2023. godine.

19:28 - Napadač Lacija Vedat Murići provešče ostatak sezone na pozajmici u Majorci, koja ga na leto može otkupiti za 11 miliona evra.

19:26 - Dok Dušan Vlahović boravi u karantinu u Firenci, njegovi agenti su se dogovorili sa Juventusom u Torinu, pa bi do kraja nedelje sve trebalo i zvanično da se formalizuje.

18:52 - Zanimljive vesti stižu iz Italije. Dejan Kuluševski bi mogao da pređe u Milan, dok će večeras u Firencu stići Artur Kabral iz Bazela, kao direktna zamena za Dušana Vlahovića.

18:24 - Radno je u Olimpiku iz Liona pošto će po svemu sudeći ostati bez Bruna Gimaraeša, koji karijeru izvesno nastavlja u Njukaslu, a njegovo mesto mogao bi da popuni talentovani Romen Fevr iz Bresta, doskora velika želja Milana.

18:16 - Još nije poznato kada će Manuel Nojer produžiti ugovor sa minhenskim Bajernom, a prema najavama Hasana Salihamidžića još se radi na rešavanju statusa rezervnog čuvara mreže Aleksandera Nibela. Ako Nojer produži do 2024. godine, Nibel će biti pozajmljen do te godine, a ukoliko kapiten Bajerna ostane godinu dana duže, njegov konkurent među stativama će definitivno otići.

17:43 - Arsenal je rešen da do kraja prelaznog roka dovede vezistu, a nakon sve manjih šansi da to bude Artur iz Juventusa, londonski klub se okrenuo Daglasu Luizu iz Aston Vile.

17:07 - Amerikanac Veston Mekeni definitivno će ostati u Juventusu do kraja sezone. Totenhem je razumljivo pokazivao najviše interesovanja, ali je bivši vezista Šalkea uz Manuela Lokatelija označen kao glavna poluga "Stare dame" u nastavku sezone.

16:42 - Ostajemo u Engleskoj. Jedan od zanimljivijih prelazaka mogao bi da bude odlazak na pozajmicu Donija van de Beka iz Mančester junajteda u Kristal Palas. Veza bi mogla da bude iz Arsenala, pošto je otac devojke holandskog veziste čuveni Denis Berkamp, koji je igrao sa Patrikom Vijerom u Arsenalu. 

16:37 - Taletnovani fudbaler Amad Dijalo provešće do kraja sezone na pozajmici iz Mančester junajteda u Glazgov Rendžersu.

16:12 - Sve je dogovoreno! Robusni napadač Vulverhemptona Adama Traore stižu u petak u Barselonu gde će do kraja sezone igrati na pozajmici, a na leto bi njegov ugovor trebalo da bude otkupljen za 35 miliona evra. 

16:09 - Marko Lazetić je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Milana sa kojim je potpisao ugovor do kraja juna 2026. godine godine.

12:00 - Fudbalski klub Proleter iz Novog Sada se ne šali. Novi sportski direktor Zdravko Kuzmanović radi punom parom, a sada je stigao nekadašnji štoper Partizana.

09:30 - Milan i Torino su se dogovorili u vezi sa transferom Pjetra Pelegrija koji će od danas nositi opremu "bikova".

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

09:25 - Slovenački reprezentativac Danijel Vas novo je pojačanje Atletiko Madrida! Ugovor je potpisan do 2023. godine, a "jorgandžije" su za njegove usluge platili 2.5 miliona evra.

09:19 - Novo pojačanje Partizana Ljubomir Fejsa pridružiće se saigračima na zimskim pripremama u Antaliji. Koji je broj izabrao?

09:00 - Liverpul želi da iskoristi nepovoljnu situaciju u Juventusu i dovede jednu od njihovih najvećih zvezda.

08:20 - Kako se najavljivalo prethodnih dana, nekadašnji napadač Svonsija i Mančester sitija Vilfred Boni postao je novi fudbaler NEK-a iz Najmehena!

08:00 - Dušan Vlahović je veoma blizu potpisivanja ugovora sa Juventusom nakon što su tri strane sklopile dogovor o transferu. Ostalo je da se obave samo formalnosti, a moguće je da će se to dogoditi krajem dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke