Procureo plan za Mesija, ČETIRI MUSKETARA, kakav bi ovo rasplet bio!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.01.2021.
15:05
Izvor: Sportske.net

Aduti koje će baciti na sto neće moći da ostave ravnodušnim

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Maurisio Poketino ne odustaje, pokušaće sve da ubedi Lea Mesija da dođe u Pariz. I francuski šampiona ima plan, okružiti Argentinca zemljacijma i ljudima kojima veruje. Jedan je Di Marija, a drugi i najveći adut bi, pogađate, mogao da bude Kun Aguero.

Naime, Mesijev najbolji prijatelj bi mogao kao slobodan igrač da se preseli u Francusku. Kun Aguero i Poketino su takođe dobri prijatelji i to bi mogla da bude ključna veza.

Kako bi to funkcionisalo?

Pisanje španskih medija navodi na pomisao da bi Mesi mogao i da smanji platu, kako bi PSŽ ostao u granicama FFP, a uslov bi bio da dovedu Kuna kome ističe ugovor sa Sitijem.

Možete li da zamislite kvartet prijatelja, Mesi-Aguero-Nejmar-Di Marija. To ne podrazumeva odlazak Mbapea, ali je sigurno kraj za Ikardija koji i baš nema mnogo pristalica u redovima PSŽ, plus dolazak Mesija označio bi kraj i zbog Maksija Lopeza.

Baner 1

Mesi i nekadašnji napadač Barselone kome je Ikardi preoteo suprugu Vandu Naru, su odlični prijatelji, Maksi je bio mentor mladom Mesiju u vreme dok je igrao u Barsi, pa postoje ozbiljne indicije da upravo zbog blokade Mesija i ostalih uticajnih igrača, Ikardi ni kada je bio najbolji napadač u Seriji A nije pozivan za reprezentaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 09.01.2021
01:53

Mesi nikad nije bas bio dobar prijatelj, sa Di Marijom, jos od kad je Di Marija igrao za Reall, sad odjednom prijatelji, mislim da nisu! Sa Di Marijom se Mesi druzi u reprezentaciji kad igraju, tako isto i sa Aguerom, jes da je sa Aguerom dobar ali nije bas toliko dobar, da bi napustio maticni klub Barcu, gde se ostvario kao igrac, kao covek i kao porodicnaa osoba, posto je imao dobre trenere koji su isto dobri kao i Mesi, oni su ga ucili Mesija da bude ono sto je sad! Zato Mesi nece nigde, to su samo nagadjanja novinara da bim se citali portali!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 08.01.2021
20:03

Gluposti u boji

avatar
Amalainter
Friday, 08.01.2021
16:41

Mogu vratiti Icardija u Inter kao alternativu za Lukakua.. 🤔🙄😜

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 08.01.2021
16:10

Di Marija (Mesi), Mesi (Di Marija), Nejmar- Aguero. Ko bi tu sedeo na klupi ako Mbape mora da igra?

avatar
Strateg Lalatovic
Friday, 08.01.2021
23:35

Ma videce se na kraju da Mesi nece ici nigde,Barsa kakva god bila i dalje je atraktivna opcija,ne bi me cudila opcija da aguero dodje bas u barsu

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 09.01.2021
01:32

Na neki nacin, to i jeste bila poenta i pozadina mog pitanja:-D