Promena plana, Jović na Ostrvu?

Autor: Stefan Matić
subota 26.12.2020.
21:51
Izvor: Sportske.net

Promena sredine je izvesna.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Srpski reprezentativac se ne nalazi u planovima Zinedina Zidana.

Ipak i pored slabijih izdanja u dresu Real Madrida, srpski napadač uživa veliko interesovanje. Pominjana je pozajmica u Milan, ali i povratak u Ajntraht. Ipak Skaj Sport piše kako ima interesovanja iz Premijer lige.

U pitanju su Vulvsi, Nuno Espirito Santo mora da pokriva rupu u napadu nastalom ozbiljnom povredom Raula Himeneza. Meksikanac neće još neko vreme na teren, mora se biti maksimalno oprezan kada je u pitanju povreda glave.

"Vukovi" bi ponudili pozajmicu do kraja sezone, jasno da bi Jović imao značajno veću minutažu uzimajući u obzir da bi mu glavni takmac bio mladi Fabio Silva. Ovo bi definitivno bila prava prilika za restart karijere, ostaje nam da sačekamo januar.

I nadamo se dobre vesti po našeg reprezentativca.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 27.12.2020
01:39

Juce je iso u Milan, prekjuce u Anjtracht, dnas vec u engleskoj! Ljudi polako bre sa tim odlascima, preko 90% sto ste pisali da ce neko negde da ide nije tacno, zato polako ne pisite te pausalne vesti!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 27.12.2020
00:22
avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 27.12.2020
00:04

Ne bi se on snašao u engleskoj. Bilo bi dobro kad bi našao klub u Španiji, ali da igra standardno, kao što je Žigić uradio kad je otišao iz Zvezde u Rasing.

avatar
Nemanjici
Saturday, 26.12.2020
23:55

Pravi klub za reset