Rešen "slučaj Eriksen"? Inter na putu ka tri pojačanja i više nema sumnje, ovo će biti tim za titulu posle više od decenije?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.12.2020.
10:10
Izvor: Sportske.net

Da li će do "Skudeta" stići, to je drugo pitanje, ali stvaraju odličan tim...

EPA-EFE/Manu Fernandez
EPA-EFE/Manu Fernandez

Povezane vesti

Još par dana do početka prelaznog roka u Italiji, nekoliko kombinacija za Inter i Eriksena. Neke su povratak u PL, zamena sa Junajtedom za Van de Beka, ili odlazak u Arsenal, ali to je manje verovatno.

Posle dolaska Poketina u Pariz, intenzivirani su kontakti između dva kluba i bližimo se razrešenju. Kako sada stvari stoje, Inter će prihvatiti razmenu na pozajmicu, Danas ide u Pariz Leandro Paredes, Argentinac će se preseliti u Milano i tu biti do proleća. U Interu se nadaju da će Eriksen vratiti nekadašnju formu i cenu na tržištu što bi moglo da pomogne da ga se oslobode na leto.

Drugo pojačanje bi trebalo da bude Markos Alonso. Njegov agent je Falji Ramadani, on je već razgovarao sa Interom i mada Španca želi i Atletiko, on je raspoloženiji da se vrati u Italiju gde je igrao u Fiorentini i ponovo radi sa Konteom.

Italijani su spremni da plate pozajmicu, ali bez obaveze da kupe Alonsa. Konte planira da ga u 3-5-2 koristi kao spoljnog igrača, ili čak da promeni formaciju, kako bi Alonso igrao klasičnog levog beka, a Perišić bio ispred njega u nekim mečevima.

Baner

De Pol koji je promenio agenta i izgleda da će o njemu voditi brigu Rajola je sada bliži Juventusu, ali ako stigne Paredes, onda Konteu ne treba fudbaler Udinezea. Ne taj fudbaler, ali golman svakako, priča se da Handanović više nije nedodirljiv i da bi Huan Muso iz Udinezea mogao da stigne i preuzme mesto među stativama.

I dalje ostaje diktat Kineza da odu Vesino, Pinamonti (ako stigne rezervni napadač, recimo Žervinjo), a priča se da bi klub mogao da se zahvali još nekim fudbalerima, čak je spominjan i kapiten Srbije Kolarov, ali on će verovatno ostati do leta.

U svakom slučaju, Konte uverava vlasnike da bi sa pojačanjima, s obzirom na posrtanja Juventusa i činjenicu da Milan ipak ima slabiji tim, Inter sa tri nova igrača bio prvi kandidat za titulu i da tu šansu ne treba ispustiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 27.12.2020
23:46
avatar
amigo999
Sunday, 27.12.2020
22:17

Papu Gomez dolazi, nadam se.....https://www.football-italia.net/164013/inter-alone-papu-gomez-race..............I da Konte tera 3-4-1-2kao u Celziju kada je uzeo titulu......Handanovic-------Bastoni,Defraj,Skrinjar--------Parades,Vidal,Barela,Hakimi-------PapuGomez--------,Lautaro Martinez, R.Lukaku

avatar
crno-crveno
Sunday, 27.12.2020
19:05

Njima najvece pojacanje treba na klupi da smene trenere.

avatar
soru
Sunday, 27.12.2020
15:09

Zamena za Van De Beka? Otkud vam to?

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 27.12.2020
14:26

Sve sve , ali Alonso ...

avatar
Amalainter
Sunday, 27.12.2020
13:54

Bolje za Inter razmena Eriksen-Paredes samo do leta..Realno Eriksen je mnogo bolji igrac..za Van De Beka bi ga mogli menjati...

avatar
petar8
Sunday, 27.12.2020
12:52

kad mjenjaš Eriksena za Paredesa i kažeš pojačavaš se- o Bože moj

avatar
Gile sile pravi
Sunday, 27.12.2020
12:45

Njima treba Gomez ne sme da ispuste takvog igraca nikako. Uskoro ce da se ogalse iz Atalante da je Gomez dostupan na transfer trizistu, i tu Inter treba da krene u osfanzivu da ga dovede. Gomez je igrac koj pravi razliku na terenu i to je ono sto treba Interu. On gradi svoje napade iz veznog reda i to Inter nema. Mozes da imas pet coveka koji samo kvare igru, ali ti treba neko ko ce da ti izgradi asistenciju ili gol kad ti protovnik markira napadace i kad poce da ih udvaja. Zervinjo je takodje dobar, ali je on vise krilnin napadac nego sto je neko ko moze da odmeni Lukakua. Idealno to izgleda ovako. Gomez, Paredes ili De paul, Alonso, i jedan napadac

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 27.12.2020
12:03

De Paul. Milan nece samo sedeti i gledati, jedva cekam, jos 8 dana i pocinje!