Sampdorija želi napadača Čelsija?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 15.08.2018.
19:44
Izvor: Sportske.net

Poznato je koliko igrača Čelsi pošalje na pozajmicu, ali da li je ovo igrač koji će konačno dobiti pravu šansu u londonskom klubu?

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Mladi napadač je prošle sezone bio u Svonsiju na pozajmici, igrao je odlično, iako to njegov saldo baš i ne govori, postigao je osam golova, ali kako je zatvoreno Svonsi igrao, i to je fantastičan uspeh. Godinu dana pre toga je na pozajmici u Bristolu postigao impresivnih 26 golova. Jasno je da je u pitanju vrhunski talenat, ali da li će konačno dobiti šansu ili će ga Sari opet poslati na pozajmicu?

Tami Abraham ima samo dvadeset godina, a italijanska Sampdorija pokušava da ubedi Čelsi kako bi doveli ovog napadača u Seriju A na pozajmicu. Sampdoriji je potreban napadač, Fabio Kvaljarela, koji ima 35 godina, kao i Đanluka Kaprari i Defrel, koji nisu konstantni u postizanju golova, jednostavno nisu dovoljni pa italijanski klub pokušava da pobedi brojne timove koji žele Abrahama u svojim redovima.

Sari želi ovog igrača, ali da li će on dobiti šansu?

Jasno je da će Čelsi sa novim menadžerom uglavnom igrati sa jednim napadačem, a pored Abrahama, tu su Morata i Žiru. Biće zanimljivo do kraja prelaznog roka u Italiji, a mladi Tami bi bio savršeno pojačanje za Sampdoriju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cfckg
Wednesday, 15.08.2018
21:53

dal je realno da sa 2 napadaca krecemo u sezonu

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 15.08.2018
19:50

Mozda bi i bilo najpametnije za njegovu karijeru da ode ponovo na pozajmjcu. Kao treci napadac nece dobijati mnogo minuta, a u njegovim godinama je to od krucijalne vaznosti za dalji napredak. Utakmice u Liga kupu protiv timova iz trece lige ne racunam u ozbiljnu minutazu.