Stižu dolari na 'Emirate'!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 16.05.2016.
17:46
Izvor: Sportske.net

Arsen Venger izjavio da ima garancije američkog milijardera Stena Kroenkea da će Arsenal dobiti novca koliko želi za pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Prošla je 12 dugih godina kako Arsenal nije osvojio titulu šampiona Premijer lige, ocena stručne javnosti da je u sezoni za nama propuštena idelana prilika da se prekine post, međutim sa 'Emirejtsa' stižu najave da će u narednoj sezoni cilj biti isti.

Za to će biti neophodna pojačanja u ekipi, a menadžer 'Tobdžija' Arsen Venger je u intervju za 'BBC Sport' istakao da novac neće biti problem.

"Sten Kroenke je izrazio spremnost da pomogne i da investira novca koliko god želimo. Veći problem je naći pravog igrača nego obezbediti finasijska sredstva." rekao je 'Profesor'.

Engleski mediji već neko vreme spekulišu da će prvo pojačanje Arsenala biti reprezentativac Švajcarske i potencijalni reprezentativac Kosova Granit Džaka, te da bi za njegovo dovođenje iz Menhengledbaha moglo da bude uloženo oko 35 miliona funti.

Međutim, utisak je da će Venger morati da pojača sve linije tima ukoliko želi do titule. Teža povreda kolena Danija Velbeka, koji će odustvovati čak 9 emseci iziskuje dovođenje napadača, a 'sveža krv' neophodna je i u odbrani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KingAssistMÖ
Monday, 16.05.2016
21:27

Arsenal posluje već dugi niz godine dobro što se tiče finansija,a i imaju bogate vlasnike, Kroenkera koji je većininski vlasnik i manje poznatog Usamova teškog oko 14 miljiardi dolara,također koji je spreman od Arsenala napraviti nove Nepobjedive,međutim nema podršku.Dakle Arsenalu nikad nije problem odrješiti kesu i dati ogromne svote novca za igrače.Kada bi stavili po strani Vengerov princip kupovine i njegovog općenito razmišljanja oko toga,Arsenal ima jedan veći problem a to su same plate igrača.Do relativnog skorog dolaska Ozila,Arsenalu je bilo nezamislivo dati plaću igraču veću od 100 hiljada funti sedmično.A da bi kupili igrača iz top kluba treba te mu obezbjediti veću platu nego što je imao u tom klubu.Tako da taj dizbalans i velike oscilacije plata mogu narušiti samo stanje u ekipi i to uprava dobro zna.Arsenal se počeo baviti tim pitanjem i vrši se postepeno povećavanje tog standarda što se tiče plata.

avatar
Mitrovic Predrag
Tuesday, 17.05.2016
09:40

Bravo,dobro si to primetio sto se tice plata,tako da verovatno mozemo i u buducnosti ocekivati ovakvu transfer politiku,ili smena Vengera,ali to bi opet poremetilo klub,vlasnici to dobro znaju,nece uzeti titulu ako ne pojacaju svaku liniju tima sa po jednim top klasom igraca,posebno centralnog defanzivca i napadaca...dobro jeste lester osvojio titulu s malo ulaganja,ali realno to se desava jednom u 150 god...

avatar
Golzalo Higuain
Monday, 16.05.2016
20:32

Ovo je jadan klub, ovo svaki normalan i upućen čovjek treba da prestane voljeti! Ovaj venger je jedna obična varalica, koja vara i pravi budalom milione ljudi širom svijeta. Priča ovakve nebuloze jer arsenalove gazde naravno i venger zarađuju ogromne pare na navijačima širom svijeta. Njegova plata je preko deset miliona eura, a Bog zna kolike para tek uzima sa strane, jer je obična marioneta vlasnika! Uporedit ću vam fudbalski klub sa ženom. Voliš ženu svim srcem i ona te prevari jednog dana, tog dana je umrla za tebe i ako si imalo pametan prestat ćeš je voljeti! Tako i arsenal isto, koji godinama pravi budalom svoje navijače, koji godinama vara svoje navijače, koji zarađuje ogromne pare svaki prelazni rok, koji ima najskuplje ulaznice na svijetu... Jednostavno ih vara i pravi budalama, to morate prestati voljeti, taj klub ne zaslužuje ničiju ljubav!

avatar
Nouhei
Tuesday, 17.05.2016
01:17

Rece covek koji navija za italijanski klub. Pobogu, cela liga vam je namestena, zar treba cela Italija da prestane da gleda fudbal? :D

avatar
Panda41
Tuesday, 17.05.2016
09:05

Tebe je zena ostavila 100% i vjerovatno je navijala za Arsenal

avatar
brekbaCh
Monday, 16.05.2016
20:23

Hhahaha kao sto rekoh na onu vest da Arsenal nema para..

avatar
Raúl González
Monday, 16.05.2016
18:34

Da dovedu jednog štopera (npr. Markinjos, Umtiti, Garaj, Himenez...), jednog krilnog ( npr. Hames, Berardi, Rojs...) i jednog napadača ( npr. Morata, Lukaku, Lakazet, Fekir...)

avatar
NIKE
Monday, 16.05.2016
18:11

Imaš kvalitetnih igrača koliko hoćeš: Grizman, Gece, Rojs, Saul, Gameiro, Mahrez, Kante, Lakazet, Huguain, Vitsel, Paje, Laporte, Ibra, Miktarijan, Ben Arfa, Pjanić, Naingolan, Stons, Gaitan, Barkli, Lukaku, Markinjos, Manolas, Draksler, možda i Isko ili James... samo treba iskeširati koliko traži njihov tim i momci su tvoji. Ako ti stvarno misliš da nitko od navedenih ne bi donio napredak u igri Arsenala, onda nam je sve jasno.

avatar
Leyton Orient
Monday, 16.05.2016
17:57

Ja mislim da je Wenger sve ovo vreme stedio novac jer je znao da ce biti Anastasijin 18ti rodjendan

avatar
cukambre
Monday, 16.05.2016
21:56

Ahahahah i ovde pocinje zezaje na njen racun :)

avatar
The KING(guapo)
Monday, 16.05.2016
17:54

Ovi nece videti TOP 4 kakav Arsenal pa to je najsmesniji klub na kugli zmaljskoj uz Liverpul!

avatar
topnik_iz_kvarta
Monday, 16.05.2016
19:00

Kako jedan klaun koji navija za chelsea moze izjavit da su Arsenal i Liverpool najsmjesniji klubovi na kugli zemaljskoj i da mu pri tom nije niti malo neugodno?

avatar
cukambre
Monday, 16.05.2016
21:57

Zato sto mu je glava suplja.Jedino ako je puna sa paucinom :)

avatar
AFC
Monday, 16.05.2016
19:54

Ponavljam se, idi igraj školice i žmurke. Btw čestitam na odbrni titule.