Svi zaprepašćeni - Fudbalska legenda ponovo oblači dres Juventusa?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.01.2021.
08:37
Izvor: Sportske.net

Navijači bi ga dočekali sa oduševljenjem, on želi da završi karijeru u Torinu, videćemo da li će to biti četvrti napadač...

EPA/DI MARCO
EPA/DI MARCO

Povezane vesti

Veliko iznenađenje.

Juventus traži napadača, a u prvi plan je izbio simbol Sampdorije, nekada napadač "Bjankonera", ali i Torina, Napolija i drugih klubova.

Legendarni Fabio Kvaljarela bi mogao da se vrati u Juventus i završi karijeru. Jedna od opcija je Ljorente takođe bivši napadač "Zebri", međutim u klubu su zagrejani za Kvaljarelu. On je odigrao četiri sezone za Juventus, osvojio dve titule, imao problema sa povredama, 37-godišnjak je svojevremeno igrajući za Udineze bio i standardni reprezentativac Italije.

Navodno je sam igrač obavestio i trenera Ranijerija, kao i predsednika Ferera da želi da se vrati u Juve, dobio bio ugovor na godinu dana, i završio karijeru, u Torinu ima kuću i tu i namerava da živi nakon što završi karijeru.

Juventini ga vole, uvek je sve davao za klub, sa Pirlom je igrao četiri godine, prošao pakao sedmog mesta, ali i veliki povratak i početak dominacije Juventusa.

baner

U Sampdoriji su zatečeni, treba da nađu zamenu, Kvaljarela je zaslužio da ga puste bez obeštećenja, za četiri godine na "Marasiju" dao je 78 golova i iako u poznim godinama bio najbolji igrač Dorijana.

baner

Osim Ljorentea i Kvaljarele, opcije su Žiru, mada je to malo verovatno, od Đenove je kupljen Rovela, ali mladi reprezentativac ostaje na pozajmici. Osim napadača, sigurno da neće biti nekih kupovina, u klubu gledaju ka sutrašnjem derbiju, moraju da pobede Milan na "San Siru" kako bi se vratili u bitku za titulu.

Juventus neće moći da računa na pozitivnog Aleksa Sandra, Pirlo neće rizikovati sa Moratom, pa se očekuje da Ronaldo i Dibala budu u timu od početka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Tomic
Tuesday, 05.01.2021
16:25

Sto se mene tice savrsen scenario za sutra bi bio da dobijemo ili odigramo nereseno sa Milanom, a da Inter izgubi,tako da Milan ostane i dalje prvi xD A onda im olaksamo malo, tako sto dobijemo i Inter.Nebi mi bilo zao skudeta samo da ga Inter ne uzme. Mada ko zna, ako osvoji Milan mozda ovi i njima ukradu za ,,Zelenim Stolom,, .

avatar
Strah
Tuesday, 05.01.2021
13:53

Juve ne zna dje bije.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 05.01.2021
13:35

Niko ne bi bio protiv ovo , ali koliko je realno ?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 05.01.2021
13:07

To vratimo sve ove mlade igrace ! Mozda bi i Bargzali i Nedved mogli pomoci

avatar
alexbt
Tuesday, 05.01.2021
12:02

Uzmite Papu Gomeza,takav nam igrac treba plejmejker!