Top 10 transfera koje čekamo u poslednjih sedam dana!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 24.01.2022.
08:33
Izvor: Sportske.net

Zakuvava se...

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Ušli smo u poslednju nedelju zimskog prelaznog roka, a kao i uvek, u finišu se očekuje najviše poslova i verovatno brojnih iznenađenja.

Očekuje se da u finišu najaktivniji budu Barselona i Njukasl, Katalonci jer su u totalnom raspadu i moraju da jure LŠ, a "svrake" moraju da jure opstanak, a sada imaju i bogate vlasnike i dovoljno para. 

1. Alvaro Morata

Ćavi Ernandes i dalje želi napadača, naročito nakon povrede Ansua Fatija, koji je verovatno završio i ovu sezonu. Morata želi u Barsu, ali Juve neće da ga pusti ako mu ne pronađe zamenu, a ni Atletiko neće tek tako da pojača direktnog rivala. Osim ukoliko ne uključi obavezan i dovoljan otkup na leto. Teška, ne i nemoguća operacija...

2. Memfis Depaj 

Povezano donekle sa Moratom, Barsa ga je čak nudila u trampi, ali je Juventus odbio. Holanđanin taktički ne odgovara Ćaviju, mada je i veći deo od njegovog dolaska bio povređen, Depaj se neće naigrati. Problem je i njegov ugovor na samo dve godine, pa Barsa praktično već na leto mora da misli o njegovoj prodaji, ako želi da zaradi neko obeštećenje.

3. Džesi Lingard

Nema naznaka da će se naigrati kod Ralfa Rangnika, ugovor mu ističe na leto i mogao bi da pređe u Njukasl. Edi Hau želi da se pojača na više pozicija, Lingard bi bio idealno pojačanje. Ako nas pitate, transfer je vrlo izvestan i realan.

4. Dele Ali

Slična priča kao i sa Lingardom, Dele Ali je u nedelju izostavljen sa utakmice sa Čelsijem, što je bila jasna poruka Antonija Kontea. Dele Ali je takođe na meti Njukasla, ovde nije isključena ni pozajmica i posao je takođe veoma, veoma moguć.

5. Tanguj Ndombele

Još jedan precrtani kod Antonija Kontea, ali koga ni manje ni više želi - Pari Sen Žermen. Ndombele je želja Poketina, koji ga je doveo i u Totenhem za tada astronomskih 65 miliona funti. Francuz nije ispunio očekivanja, ima problema sa disciplinom, PSŽ želi da ga dovede na pozajmicu, Totenhem insistira da Parižani pokriju celu platu. 

6. Žoržinjo Vajnaldum

PŽS nije zadovoljan, Holanđanin nije zadovoljan, a takođe je povezano sa Ndombeleom. Pominje se da bi PSŽ i Totenhem mogli da trampe veziste, ali Vajnalduma prate i Njukasl i Arsenal. Vrlo je moguće da će napustiti klub na pozajmicu do kraja sezone.

7. Pjer-Emerik Obamejang

Mikel Arteta ga je precrtao, Obamejang nije igrao ni za Gabon na KAN. Spekuliše se da je u pitanju nedisciplina, ali piše se i da ima srčanih problema. On je želja pogađajte - Njukasla, ali nije isključeno da ode i u neki drugi klub. 

8. Osman Dembele

Ako se on pita, ostaje, ako se  Barsa pita  - odlazi po svaku cenu. Dembele je opet izostavljen, nije igrao sa Alavesom, izmislio je stomačni virus kako bi izbegao da ga Ćavi izostavi sa spiska na jučerašnjem treningu pred put u Vitoriju. Njega žele Junajted i Čelsi, ali tek na leto, kada postane  slobodan. Takođe, Dembele razmišlja u istom pravcu, ne želi da Barsa zaradi i nema problem da sedi na tribini do kraja sezone.

9. Entoni Marsijal

Takođe bi priča mogla da bude povezana, da Marsijal dođe u Barsu na pozajmicu, ali su pregovori malo utihnuli. On je velika želja direktora Sevilje Monćija, pominje se čak i u Juventus i definitivno je da će Marsijal napustiti Junajted. Pitanje je samo - Juve, Sevilja, Barsa, nema trećeg u ovom trenutku.

10. Frenk Kesi 

Antonio Konte želi da ga dovede odmah, Totenhem traži rešenje. Kesiju ističe ugovor sa Milanom, odbio je da ga potpiše, pa bi Totenhem mogao da ga dovede odmah na sniženju za 10-15 miliona evra. Kesi bi rado sarađivao sa Konteom, Totenhem je najzainteresovaniji od svih, iako postaje slobodan na leto. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke