VBA se otvorio, Biliću stiže najveće pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 14.10.2020.
23:43
Izvor: Sportske.net

Iako se spekulisalo da ovog leta neće imati novca za ozbiljnija pojačanja, uspeli su da dovedu svom treneru, čini se, sve što je želeo.

EPA-EFE/Tim Keeton / Pool
EPA-EFE/Tim Keeton / Pool

Povezane vesti

Vest Bromvič Albion je nakon četiri odigrana kola prvi kandidat uz Fulam za ispadanje u Čempionšip.

Osvojili su samo jedan bod i to protiv Čelsija, vodili su sa 3:0 na poluvremenu, "Plavci" su u drugih 45 minut uspeli da izjednače.

Nema sumnje da su reprezentativnu pauzu iskoristili da se što bolje pripreme za napore koji ih očekuju već od ovog vikenda, a uprava kluba je Biliću završila još jedno pojačanje.

Naime, VBA je dogovorio transfer talentovanog napadača Karlana Grenta iz Hadersfilda, cena transfera iznosi oko 18 miliona evra.

Pregovori dve strane traju preko mesec dana, rok za angažovanje igrača iz nižih rangova u Engleskoj je petak, a Grent će sutra odraditi preglede i biti predstavljen kao poslednje pojačanje "Vrećica" u ovom prelaznom roku.

Postojala je bojazan da Vest Brom neće imati novca da se pojača kako valja ovog leta, ali su ipak Biliću stigla kvalitetna pojačanja.

Za 13,5 miliona evra je doveden Diangana iz Vest Hema, otkupljen je i ugovor Mateusa Pereira od Sportinga, stigli su i Sedrik Kipre iz Vigana i golman Dejvid Baton iz Brajtona.

Kao slobodan igrač angažovan je Branislav Ivanović, sa Šefildom je napravljena trampa, za Olija Burka dobili su Kaluma Robinsona, a na pozajmice su stigli Konor Galager iz Čelsija i Filip Krovinović iz Benfike.

Sada stiže i Grent, videćemo da li će to biti dovoljno Biliću da iznenadi i obezbedi opstanak sa ekipom sa "Hotornsa".

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke